مواد لازم:

لبو   تقریبا بزرگ  

نان تست

پنیر خامه ایی

روغن زیتون (در صورت تمایل)

جعفری(برای تزئین)

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و میپزید. نان تست و لبو را قالب زده و کنار میگذارید. برای لایه اول لبو ها پس از اینکه لبو را قالب زدید رویش را با پنیر خامه ایی زده شده پر میکنید(داخل قالب) و به ارامی از قالب خارج میکنید.روی نان تست قرار میدهید و یک لایه دیگر لبو بر روی پنیر میگذارید. اطراف ظرف را اب لبوی غلیظ و روغن زیتون ریخته و با جعفری تزئین میکنید. قبل از سرو کردن بهتر است چند ساعتی در یخچال گذاشته شود .

این اردور بعنوان پیش غذا بسیار ساده ودر عین حال خوشمزه است.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢۸ دی ۱۳٩٠ | ۱٢:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 مواد لازم:

 کره  1 ق غ

 تره فرنگی  1 شاخه خرد شده

 اب مرغ  1 لیوان

 مرغ پخته شده  کمی

 سیب زمینی 1 عدد متوسط

 هویج 1 عدد متوسط

 شیر  1 لیوان

 خامه کمی

 نمک و فلفل

ابتدا تره فرنگی را با کره کمی تفت میدهیم خیلی کم در حدی که فقط سبک و شفاف شوند.اب مرغ سیب زمینی هویج و تکه های مرغ و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.پس از پخت سبزیجات شیر را ریخته و اجازه میدهیم سوپ خوب جا بیافتد...

در اخر مواد سوپ را با کمک گوشت کوب برقی میکس کرده و با کمی خامه تزئین میکنیم.

این سوپ معجزه ایی برای رفع سرماخوردگیست.


 



تاريخ : دوشنبه ٢٦ دی ۱۳٩٠ | ۱:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

روغن یک دوم لیوان

شکر سه چهارم لیوان

تخم مرغ 2عدد

وانیل  یک دوم ق چ

آرد یک لیوان

کاکائو یک تا 2 ق غ

شیر 4 تا5  ق غ

بکینگ پودر یک ق چ

گردو 25 تا 50 گ



مواد لازم آیسینگ:

روغن مایع 3 ق

کاکائو یک ق غ

شیر 3 ق غ

پودر قند 1/2 پ



پودر پسته برای تزئین

 

روغن و شکر رو مخلوط میکنیم. روغن باید مذاب باشه و داغ هم نباشه. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعد از این که تخم مرغ هارو اضافه کردیم وانیل رو به مواد اضافه میکنیم. حدودا سه دقیقا مواد رو با هم زن میزنیم تا به صورت مایع کرم مانند غلیظی در بیاد. بکینگ پدر و آرد رو الک میکنیم و بعد پودر کاکائو رو هم با الک کردن اضافه میکنیم. تمام مواد رو ویست میکنیم یا دوباره الک تا به خوبی مخلوط بشن. تمام آرد رو به مایع کیک اضافه میکنیم. این کیک به صورت خاصی هم زده میشه که بهش کراس میگن.

ابتدا با یک قاشق چوبی یه حرف T  رو به شکل وارونه رسم میکنیم بعد یه دور حاشیه ظرف رو هم میزنیم. با حوصله و به آرومی به شکل کراس تمام آرد رو مخلوط میکنیم. قاشق قاشق شیر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. به قدری شیر رو اضافه میکنیم که مثل عسل کشدار بشه. گردو رو هم اضافه میکنیم. هرچی گردو بیشتر باشه خوشمزه تره. قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و چربش میکنیم. روی کیک رو با قاشق صاف میکنیم وبه مدت 15 تا 20 دقیقه تو فر میزاریم. اگه میخواین تو یه قالب کوچیک درست کنین این مقدار مواد کافیه. بعد 15 دقیقه با تستر چکش کنین اگه تستر تمیز بود از فر درش بیارین. اصلا نزارین بیشتر از 20 دقیقه تو فر بمونه چون رطوبتش رو از دست میده و حاشیه اش سوخاری میشه. این کیک حالت پفکی داره.

 

آیسینگ:

برای درست کردن آیسینگ از روغن مایع حتما استفاده کنین که در غیر این صورت حال شفاف و براق خودش رو از دست میده. پودر کاکائو رو تو روغن الک کنین. مرتب هم بزنین تا گوله نشه. دقت کنین شعله حنما کم باشه و مراقب باشین که کاکائو سریع میسوزه و طعم سس تلخ میشه. بعد  از روی حرارت برداشته و پودر قند نرم رو بهش اضافه کنین و کاملا مخلوطش کنین. دوباره روی حرارت بزارین و سریع همش بزنین تا حل بشه. مرتب هم از روی شعله بلندش کنین تا نسوزه. حالا شیر رو بهش اضافه کنین و سریع هم بزنین تا سستون دون دون نشه. در نهایت یه سس تیره به دست میارین که یه دست و شفافه. کیک که سرد شد برش بزنین. برش ها خیلی تمیز در نمیاد پس نگران نباشین. حالا آیسینگ داغ رو روی کیک سرد میریزیم و تا سطحش داغه روش رو صاف میکنیم. اگه بست دیگه بهش دست نزنی چون براقی و صافیش از بین میره. اگه احیانا مزه تلخی حس کردین بدونین سستون سوخته. در آخر هم با پودر پسته روش رو تزئین کنین.


 نکات:

  • درست کردن سس این کیک بیشتر از 5 دقیقه زمان نمیبره.
  • طعم خوبی داره و تا داغه باید روی کیک بریزیم.
  • برای یه ظرف پیرکس بزرگ من مواد رو دو برابر کردم و مواد سسش رو هم دوبرابر.
  • در کل پختن این کیک حداکثر زمانی که میبره 30 دقیقه ست.
  • خوشمزه است و خیلی شیرین هم نیست.
  • بهتره که همون روز مصرف بشه چون اگه بمونه یا تو یخچال بزارین کیفیتش رو از دست میده . 

 

منبع



تاريخ : یکشنبه ۱۸ دی ۱۳٩٠ | ٩:٥٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

ماهی جنوب (با ماهی شیر و سه کله خوشمزه تر میشه) نیم کیلو. ترجیحا فیله باشه

سیر 5 حبه

پیاز یه دونه متوسط

گوجه فرنگی رنده یا پوره شده یک عدد متوسط

گشنیز و شوید و شنبلیله (شنبلیله نصف شوید  و گشنیز)  2پیمانه خرد شده

آرد یک قاشق مربا خوری

تمبر هندی 3 ق غذاخوری

آب سرد یک و نیم لیوان

نمک (خیلی کم چون تمبر هندی کمی نمک داره)

فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه بندری



اول پیاز رو با سیر خوب تف داده تا طلایی شود. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده و میگذاریم تا آب گوجه فرنگی تمام شده و کمی سرخ شود. سبزیجات خرد شده را افزوده و تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود، با مواد تف میدیم.

تمبر هندی و آرد و آب سرد را باهم مخلوط میکنیم و وقتی سبزیجات سرخ شد به مواد اضافه و زمان میدهیم تا کمی غلیظ شود.

ماهی را به قطعات بزرگتر از قوطی کبریت تقسیم و کمی در روغن سرخ میکنیم (من اول ماهی رو سرخ میکنم بعد تو همون روغن بقیه مواد رو).

وقتی که خورشت کمی آب داشت ماهی ها رو اضافه میکنیم و میزاریم کاملا به روغن بیافتد. حدودا 10 تا 15 دقیقه. اگه زمان طولانی تر شود، گوشت ماهی سفت خواهد شد.

 

 



تاريخ : دوشنبه ۱٢ دی ۱۳٩٠ | ۱۱:۳۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای کاسترد

شیر یک لیتر

شکر یک پ ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)

وانیل کمی

پودر کاسترد 5 ق غ

کره 1 ق غ

 

پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کاسترد آماده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود

 

مواد لازم برای تهیه ژله

 

 ژله پرتقالی یک بسته

آب جوش یک لیوان

آب سرد یک لیوان

 

پودر ژله را در آب جوش کاملا حل کرده سپس آب سرد را اضافه کنید. در این مرحله با قاشق به آرامی ژله را روی کاسترد که کاملا سرد شده ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

 

 



تاريخ : یکشنبه ٤ دی ۱۳٩٠ | ۱۱:٠٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.