از این پس کم کم شیرینی های مخصوص عید رو که هم رسپی جدیدی  هم شکل فانتزی داشته باشه یعنی کلا جدید و متنوع باشه رو آموزش میدیم.

 

مواد لازم

آرد سفید 3 پ

روغن جامد یا مارگارین 200 گ

پودر پسته یک پ

زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر شکر 150 گ

رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل

 

روغن یا مارگارین را با پودر شکر کاملا با هم زده بزنید تا پوک شود. سپس زرده های تخم مرغ را اضافه و در حد هم یک دست شدن هم بزنید. آرد و پودر پسته را اضافه و خمیر را ورز دهیت تا یک دست شود. در صورت کم رنگ بودن میتوانید چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.

خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت داده و پس از آن با قطر نیم سانت با وردنه باز کرده و قالب بزنید. در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار داده و تا طلایی شدن شیرینی به آن زمان دهید تا پخته شود.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٠ | ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این هم صدمین پست من و الی در آشپزخونمون. امیدواریم که مفید بوده باشیم. ممنون که به ما سر میزنید و با نظراتتون ما را دلگرم میکنید.قلب

 مواد لازم برای کرم کاستارد

پودر کاستارد 2 ق س

شکر 55گرم

شیر یک پیمانه

وانیل 1 چهارم ق چ

کره 20گرم


پودر کاستارد+شکر+شیر سرد را روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برداشته و وانیل و کره را اضافه می کنیم و هم میزنیم و می گذاریم تا خنک شود.

 

مواد لازم برای تهیه کیک پایه

 کره 200گرم

 شکر110

 تخم مرغ 2عدد

 آرد  185 تا 190گرم

 پودر کاستارد 40گرم

 bp  دو ق چ

 وانیل یک هشتم  ق چ 

 نمک مقداری

 سیب 300گرم

 دارچین 1ق س

 کره ذوب شده 2 ق س

 شکر اضافه مقداری برای روی کیک

 

کره و شکر را 3 دقیقه با همزن می زنیم و تخم مرغها رایکی یکی اضافه  می کنیم. آرد+پودر کاستارد+وانیل+کمی نمک وbpرا الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده و با همزن می زنیم. درقالب 25 کاغذ روغنی انداخته و نیمی از مواد کیک را توی قالب می ریزیم و کرم کاستارد خنک شده رو روی آن پخش می کنیم و بقیه مواد را می ریزیم. سیبها را پوست کنده و برش می زنیم و به دارچین اغشته می کنیم و روی کیک می چینیم.

کیک را در فر 180 درجه به مدت 1 ساعت می پزیم . بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم کره ذوب شده را با برس روی کیک می کشیم و شکر اضافه را روی آن می پاشیم.مایه ی این کیک سفت تر از کیک های دیگه است.

 

 منبع:هنر آشپزی شماره 86

 



تاريخ : جمعه ۱٤ بهمن ۱۳٩٠ | ٤:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

مرغ پخته شده

گوشت چرخکرده و یا تکه ایی

پیاز

قارچ

فلفل دلمه ایی دو رنگ

ادویه (نمک.فلفل.اویشن)


بترتیب پیاز فلفل دلمه ای و قارچ را سرخ میکنیم. سپس گوشت و مرغ پخته شده را تکه تکه کرده و اضافه میکنیم. مواد را با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم.

این خوراک هم بصورت پرسی و هم ساندویچ قابل سرو میباشد. ترکیب پیاز و جعفری در کنارش بسیار میچسبدچشمک

 



تاريخ : دوشنبه ۱٠ بهمن ۱۳٩٠ | ۱٢:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.