مواد لازم

کره 170گ

پودر شکر 60گ

وانیل 1/8 ق مربا خوری

زرده تخم مرغ 1عدد

پودر بادام 50گ

آرد 250 گ

پودر شکر برای تزئین

مارمالاد دلخواه یا بریلو


کره و پودر شکر با به مدت یک دقیقه هم زده سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجددا یا دقیقه دیگر با هم زن بزنید. پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق چوبی در مرکز شیرینی فرو رفتگی ایجاد کرده سپس در سینی فر بچینید.

مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد

پس از سرد شدن پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و با مارمالاد یا بریلو تزئین کنید.

 



تاريخ : دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠ | ٦:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

پودر شکر 300گ

روغن قنادی 280گ

آرد نخودچی 400گ

آرد سفید 200گ

زنجبیل 2 ق مربا خوری

خلال پسته جهت تزئین


پودر شکر و روغن را یک دقیقه با همزن زده سپس با مخلوط آرد سفید و آرد نخودچی و زنجبیل مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را دو بار چرخ کرده و به مدت 2 ساعت در پلاستیک در هوای محیط استراحت دهید. برای سهولت یک بار دیگر قبل از قالب زدن چرخ کرده و سپس قالب بزنید و با خلال پسته تزئین کنید. مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد

 



تاريخ : دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠ | ٦:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

روغن قنادی 150گ

پودر شکر 150 گ

وانیل 1/8 ق مربا خوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

آرد 250گ

پودر پسته 100گ

 پودر پسته برای تزئین

شکلات 100گ



روغن و پودر شکر را به مدت یک دقیقه هم زده سپس زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد و پودر پسته را اضافه  و با مواد مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید . سپس با کمک کاغذ روغنی و وردنه خمیر را به قطر 5 میلیمتر پهن کرده و قالب بزنید.

مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد.

پس از سرد شدن با شکلات و پودر پسته تزئین کنید.

 



تاريخ : یکشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩٠ | ۱٠:۳۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

روغن قنادی 240 گ

پودر شکر 180گ

زرده تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 320 گ

آرد برنج 240 گ

گلاب 100 میلی لیتر

پودر کاکائو 4 ق مربا خوری

زعفران آب کرده 3 ق مربا خوری


روغن و پودر شکر و زرده های تخم مرغ را با هم زن به مدت دو دقیقه هم بزنید. آرد سفید و آرد برنج را افزوده و در آخر گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دوم زعفران را افزوده و مخلوط کنید. از هر خمیر گلوله های کوچک جدا کرده و پس از گرد کردن در کنار هم قرار دهید . وسط شیرینی را با برس سفیده تخم مرغ زده و با پودر پسته تزئین کنید.

مدت پخت 15 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد

 



تاريخ : یکشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩٠ | ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
مواد لازم :
 
سیب زمینی متوسط آب پز   5 عدد

تخم مرغ   1 عدد
 
سینه ی مرغ 1 عدد
 
پیاز متوسط    1 عدد
 
سیر   دو حبه
 
فلفل دلمه     1 عدد
 
پنیر پیتزا    100 گرم
 
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
 
آویشن  1 قاشق مرباخوری
 
و مواد لازم برای لایه ی خارجی :
 
پودر سوخاری     به میزان لازم
 
آرد سفید  7 قاشق غذاخوری
 
تخم مرغ    2 عدد
 
سینه ی مرغ و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و سیب زمینی رو چرخ کرده و سپس نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ و آویشن رو اضافه میکنیم .... 
 
ته و اطراف قالب مورد نظر رو با کره چرب کرده و مواد رو توش پهن میکنیم . و با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد به مدت نیم ساعت تو فر قرار میدیم تا خودشو بگیره ....
 
بعد از فر درآورده و برش میدیم و بهتره که بذاریم کاملا سرد بشه.برش ها رو ابتدا تو آرد میغلطونیم و بعد تو تخم مرغی که با چنگال زدیم و بعد تو پودر سوخاری . روغن رو داغ کرده و چیکن فینگر ها رو سرخ میکنیم

 

 



تاريخ : یکشنبه ٧ اسفند ۱۳٩٠ | ٧:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.