یک پذیرایی خنک مخصوص روزهای گرم تابستان

سیب و هندوانه رو با قالب برش بزنید و با برگ ریحون یا نعناع تزئین کنید

 



تاريخ : یکشنبه ٢٩ خرداد ۱۳٩٠ | ٥:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 یک دسر راحت و فوق العاده خوشمزه ولی پر کالری

 

مواد لازم برای پایه:

بیسکوئیت آسیاب شده 250 گ

کره آب شده 125 گ

دارچین  1 ق چ

 

قالب  را چرب کنید  و یا با سفلون بپوشانید. بیسکوییت و کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید .

  

مواد لازم میانی :

کمپوت آناناس خرد کرده 450 گ

پودر ژلاتین  1 ق س

پنیر خامه ای  250 گ

پودر شکر  50 گ

خامه ساده  200 گ

 

آناناس را در صافی بریزید و یک دوم پیمانه از آب آن را همراه با شکر و ژلاتین روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود ولی نجوشد

پنیر خامه ای  را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود وبعد خامه و مایه ژلاتینی سرد شده را به آن بیفزایید و در آخر آناناس خرد شده را اضافه کنید.سپس آن را روی بیسکوییت بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد بعد به اندازه دلخواه برش دهید

برای تزئین هم میتوانید از شکلات و خامه و آناناس و انواع دیگر میوه ها استفاده کنید

 


اینم برش خورده

 

منبع

 



تاريخ : یکشنبه ٢٩ خرداد ۱۳٩٠ | ٥:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید.

مواد لازم


آرد سفید: 2 و سه چهارم  پ

کره نرم شده: یک پ

شکر دانه ریز: 2 سر خالی

تخم مرغ بزرگ: 4 عدد

پودر چای سبز: 3 قاشق غذاخوری

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

شیر: 1 پ

بکینگ پودر: 2 و یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه

کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در 3 مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.

مخلوط آماده شده را در قالب 20 سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.

 


اینم برش خورده

منبع




تاريخ : شنبه ٢۸ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

آرد: 4 پ

شکر : 2 پ

آب : ا پ ( به نسبت این سه ماده حتما دقت کنید ، شکر نصف آرد و آب نصف شکر )

گلاب: یک چهارم پ

زعفران مقداری

روغن جامد: یک لیوان

کره : 50 گرم


آب و شکر رو بزارید بجوشه و قوام بیاد . نشونه قوام اومدن اینه که حباب های ریزی سطح شیره نمایان بشه.  بعد زعفران رو بهش اضافه کنید و ازروی گاز بردارید و گلاب رو بهش افزوده  و بزارید کنار تا کاملا خنک بشه ، تو این فاصله آرد رو  تو ماهیتابه  تفت بدید وقتی بوی خامی آرد گرفته شد،  ( تقریبا بعد از 5 تا 10 دقیقه )  روغن وکره رو اضافه کرده و تفت بدید.

حالا آرد سرخ کرده رو از روی  گاز که برداشته بلافاصله شیره رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیره به خورد آرد بره وقتی حلوا از ته ظرف جدا شد دیگه هم زدن کافیه.

نکات:

زمان مناسب برای سرخ کردن آرد زمانی هست که وقتی یه تکه کوچک از آرد رو تو آب سرد میریزید، خیلی فوری ته نشین بشه

توجه داشته باشید که اولا آرد رو حتما الک کنید مرتبا هم بزنید تا ته ظرف نسوزه.


برای تزئین هم میتونین از خلال پسته و بادام و دارچین و... استفاده کنین

 


 

 



تاريخ : دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی.

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

شیر یک و نیم پ

نشاسته ذرت 2 ق غ

شکر یک سوم پیمانه

وانیل کمی

پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ

کره 3 ق غ

تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید


مواد لازم برای کرم کاسترد

شیر یک پ

شکر یک سوم پ

پودر کاسترد 2 ق غ

کره یک ق غ

تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید


مواد لازم برای لایه سفید

بستنی وانیلی نصف پ

آب جوش نصف پ

پودر ژله آلوورا 2 ق غ

پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود


برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید


 




تاريخ : دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠ | ۱:۳٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این ژله با شیر و پودر ژله بلوبری و رنگ آبی ویلتون درست شده.


مواد لازم:

شیر 2 لیوان

شکر نصف پ

پودر ژلاتین یک و نیم ق غ

ژله بلو بری نصف بسته

آب جوش یک پ

وانیل کمی

آب سرد یک پنجم پ

رنگ مجاز خوراکی


ژله بلو بری رو با آب جوش کاملا مخلوط کرده و داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال بزارین تا بسته بشه. (ارتفاع ژله حدودا یک سانت باشه). پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و با قرار دادخ روی بخار آب، بزارین کاملا حل بشه. سپس با شیر داغ و شکر مخلوط کرده و در آخر هم وانیل رو اضافه گنین و بزارین کنار تا کاملا سرد بشه و حرارتش رو از دست بده.

ژله بلوبری رو از ظرف خارج کنین و قالب بزنین. من از قالب شیرینی به شکل گل استفاده کردم. ژله های قالب خورده رو ته ظرف بزرگتری که هم میتونه شکل دار باشه (قالب بزرگتر من باز هم شکل گل بود) هم میشه ظرف معمولی باشه، مرتب بچینین. چند قاشق از ژله شیر رو اطراف ژله های چیده شده بریزن و برای 5 دقیقه بزارین داخل فریزر که نیمه بسته بشه. (برای جلوگیری از حرکت کردن ژله قالب خورده). دوباره از ژله شیر چند قاشق بریزین تا لایه نازکی کف ظرف رو در بر بگیره. مجددا بزارین توی فریزر تا نیمه بسته بشه. (اگه زمان بیشتر بشه، ژله یخ میزنه). به بقیه ژله شیر کمی رنگ خوراکی اضافه کنین. دوباره لایه نازکی از ژله شیر رنگی روی لایه بسته شده بریزین و مجددا در فریزر قرار بدین. باز هم کمی رنگ به ژله شیر اضافه کنین، به میزانی که کمی رنگ ژله شیر پر رنگ تر بشه. این مرحله رو تا به ترتیب ادامه بدین تا ژله به ارتفاع دلخواهتون برسه.(لایه لایه رنگ ژله شیر پر رنگ تر میشه. در آخر هم چند ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا کاملا ژله بسته بشه و بعد از ظرف خارج کرده و داخل دیس مناسب بچینین یا برش زده و سپس در ظرف مورد نظر قرار بدین.






تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٠:٥۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یه مدل لازانیای شیک مناسب مهمونی


مواد لازم:

لازانیای یک بسته

سویا یا گوشت چرخ کرده 2 پ

پیاز یک عدد

قارچ خرد شده نصف پ

فلفل دلمه ای خرد شده نصف پ

نمک، فلفل، آویشن

پنیر پیتزا 2 پ

رب گوجه فرنگی 3 ق غ

آب ولرم 1 پ


پیاز رو نگینی خرد کرده و سویا یا گوشت رو اضافه میکنیم. کمی که سرخ شد، قارچ، فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم. لازانیا رو مطابق دستور پشت جلد آبکش میکنیم. برای رول کردن، هر ورق لازانیا رو به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری پنیر پیتزا و مقداری از مواد رو روی اون قرار بدین و رولش کنین و در ظرف مناسب فر بچینین. دقت داشته باشین که کنار هم چیده بشن نه رو ی هم.

در آخر هم باقی پنیر پیتزا و آویشن رو روی لازانیا پخش کنین. رب گوجه فرنگی رو با آب مخلوط کنین و از کناره های ظرف، داخل ظرف بریزین و روش رو با آلمینیوم بپوشونین و نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارین. بعد از نیم ساعت، آلمینیوم رو بردارین و 5 دقیقه هم شعله بالا رو روشن کنین تا روش کاملا طلایی بشه.

میتونین از سس سفید هم به جای رب گوچه فرنگی استفاده کنین.





تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٢:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یه غذای سریع و ساده

مواد لازم:

نان تست تعدادی

سویا یا گوشت چرخ کرده حدودا 2 پ

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای مقداری

قارچ مقداری

پنیر پیتزا یک پ

سیب زمینی آبپز 2 عدد

نعناع خشک کمی (به دلخواه)

تخم مرغ یک عدد

رب گوجه فرنگی یک ق غ

نمک و فلفل و آویشن

 

1- پیاز رو خرد کرده و کمی تف میدیم. سویا یا گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو هم به مواد اضافه کرده و کمی تف میدهیم

2- سیب زمینی پخته شده رو رنده و با تخم مرغ مخلوط میکنیم و اگر تمایل داشتین نعناع خشک رو هم اضافه میکینیم.

روی هر برش از نان تست، کمی از مواد مرحله 1 رو قرار میدیم و سپس روی اون رو با مواد شماره 2 میپوشونیم. (کمی از مواد شماره 2 رو کف دست پهن کرده و بعد روی نان قرار میدیم) پنیر تیتزا رو روی لایه شماره 2 میریزیم همراه با آویشن و به مدت 15 دقیقه تو فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا پنیر طلایی رنگ بشه

میشه توی ماهیتابه بدون روغن هم گذاشت تا زمانی که پنیر کاملا آب شده و رنگش عوض بشه


 



تاريخ : جمعه ٢٠ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این شکلات ها هم سریع آماده میشه و هم برای یک پذیرایی عصرونه مناسبه


مواد لازم:

شکلات تخته ای تلخ 200 گ

انواع مغزها (پسته، بادام، گردو، فندق) به میزان دلخواه

کپسولهای کوچک

روغن مایع 1 ق غ


شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کرده و روغن مایع (جهت براق شدن) رو به اون اضافه میکنیم. مغزهای خرد شده و کمی بو میدیم تا خامی شون گرفته بشه. بعد به شکلات اضافه میکنیم. با قاشق کم کم داخل کپسول ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا سفت بشه.

برای تزئین هم میتونین انواع مغز رو قبلا از این که داخل یخچال بذارین، روی شکلات قرار بدین






تاريخ : جمعه ٢٠ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٤٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک پذیرایی ترد و خوشمزه با مربای سیب


مواد لازم برای خمیر تارت:

خمیر تارت به خمیر فونسه یا بریزه هم نامیده میشه

آرد 500 گ

کره 300 گ

پودر شکر یک ق غ

شیر نصف پ

نمک کمی

 

آرد رو در ظرف گودی میریزیم و نمک و پودر شکر و شیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم. کره رو به قطعات کوچک برش زده و وسط خمیر ریخته و با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه. به مدت سه ساعت هم بهش استراحت میدیم . بعد از این مدت استراحت، میشه برای انواع تارت از این خمیر استفاده کرد.

 

مواد لازم برای تارت سیب:

خمیر فونسه

مربای سیب یا سیب پرک شده

دارچین به مقدار لازم

 

خمیر رو در ظرفهای کوچک یا بزرگ تارت پهن کرده و سیب ها رو روی آن میچینیم. اگه از مربای سیب استفاده میکنین میشه هم لایه ای نازک از مربا روی خمیر پهن کرد یا از مارمالاد سیب استغاده نمود. سپس یا استفاده از نمکدان، دارچین رو روی مربا یا سیب ها میپاشیم.

تزئین روی تارت بنا به سلیقه افراد میتونه متفاوت باشه. فقط اگه از سیب پرک شده استفاده میکنین 2 ق غ  شکر هم روی سیب ها بپاشین

خمیر رو داخل فر از قبل گرم شه قرار بدین تا زمانی که خمیر طلایی رنگ بشه. تارت ها شیرینی کمی دارن که میشه با کمی عسل هم روش رو براق کردهم شیرینی بیشتری بهش داد.

به این صورت که مقداری از عسل رو روی بخار کتری حرارت داده و با برس بعد از پخت روی تارت کشید



این هم برش خورده ش




تاريخ : پنجشنبه ۱٩ خرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این نوع توپک ها یک نوع شیرینی هندی محسوب میشه که هم سریع آماده میشه و هم خوشمزه ست.


مواد لازم:

پودر نارگیل 300 گ

شیر عسلی یک قوطی کوچک

وانیل کمی

پسته خرد شده به میزان دلخواه


250 گ از پودر نارگیل رو با شیر عسلی و وانیل به خوبی مخلوط کرده و  پسته خرد شده رو هم اضافه میکنیم. مخلوط رو روی حرارت گذاشته و حدود 5 دقیقه تف میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه. سپس از روی حرارت برداشته و کمی زمان میدیم تا سرد بشه. به اندازه یک گردوی کوچک از مواد برداشته و با کف دست گرد کرده و داخل پودر نارگیل میغلطانیم و داخل کپسول سایز کوچک قرار میدیم. به جای پودر نارگیل میتونین از ترافل رنگی هم استفاده کنین.





تاريخ : چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳٩٠ | ٧:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اینم یک ژله فوری و خوشمزه


مواد لازم:

پودر ژله توت فرنگی یک بسته

موز رسیده 2 عدد

بستنی وانیلی یک لیوان

آب جوش یک لیوان


ژله توت فرنگی رو توی یک لیوان آب جوش کاملا حل کنین. بعد ژله توت فرنگی، بستنی و موزهای رسیده رو تو بلندر ریخته و کاملا میکس کنین. مواد مخلوط شده رو داخل فالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار بدین تا کاملا بسته بشه.


 

برای تزئین هم میتونین از گلهای آماده و حتی موز و توت فرنگی تازه استفاده کنین.

 منبع




تاريخ : چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳٩٠ | ٧:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اینم یک سالاد بسیار بسیار خوشمزه

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز نگینی

سینه مرغ نگینی

خیار شور ریز شده

سیر 2 حبه رنده شده

شوید ریز شده

پیازچه

ابلیمو

نمک

سس مایونز

 کمی خامه

 

همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و چند ساعت در یخچال نگه میداریم. این سالاد از اون دسته سالاد هایی هست که هر چه بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. اگه طعم سیر رو دوست دارین پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.

 


منبع




تاريخ : چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳٩٠ | ۳:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اینم یه غذای جنوبی که عاشقش میشین

مواد لازم:

تن ماهی 2 قوطی

برنج 4 پ

پیاز یک عدد

گشنیز و شوید تازه و خرد شده (یک پ ) یا خشک (نصف پ)

نمک و زرد چوبه ادویه بندری

فلفل به میزان لازم( این غذا تند که باشه خوشمزه تره)

روغن


برنج رو از قبل خیس میکنیم. پیاز رو خرد کرده و کمی تف میدیم تا طلایی بشه. بعد سبزیجات تازه تا خشک رو همراه با تن ماهی اضافه کرده و کمی تف میدیم (حدودا یک دقیقه). ادویه وزرد چوبه و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و به اندازه برنج دمی آب ریخته و پس از جوش اومدن برنج رو اضافه میکنیم و دم میدهیم.


 




تاريخ : سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠ | ۸:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این نوع کیک به کیک 3 دقیقه ای هم معروفه


مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد

آرد ۴ ق غ

شکر ۴ ق غ

ماست معمولی ۴ ق غ

روغن مایع ۴ ق غ

کاکائو یک ق غ

بکینگ پودر نصف ق مربا خوری

وانیل کمی

١- مواد خشک (آرد، شکر، ب.پ، وانیل، کاکائو) رو با هم مخلوط میکنیم

٢- روغن، ماست و تخم مرغ رو هم در ظرفی دیگه هم میزنیم

مواد ١ و ٢ رو با هم مخلوط کرده و حدودا یک دقیقه با دست هم میزنیم

ظرف مناسب ماکرویو رو انتخاب میکنیم که هم میتونه فنجون باشه هم یه ظرف بزرگتر (توجه کنین که مواد رو تا یک سوم در حجم ظرف بریزین چون اگه بیشتر بشه از ظرفتون خارج میشه)

ظرف کیک رو به مدت ٣ دقیقه برای ظرفای کوچک و ۴ دقیقه برای ظرفای بزرگ داخل ماکرویو با تمام قدرت قرار میدیم. ظرف مورد نظر هم نه نیاز به چرب کردن داره نه آرد پاشی و نه نیاز به گرم کردن ماکرویو.


برای تزئین هم میتونین از ظرف خارج کنین هم میشه با همون ظرف سرو کنین.

 

 

منبع




تاريخ : سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠ | ۳:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

برای درست کردن این ژله خوشگل به  ژله در رنگهای دلخواه نیاز دارین که میتونه تک رنگ، دو رنگ وبیشتر باشه. کاملا سلیقه ایه.

هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنین و مطمئن بشین که کاملا حل شده. بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنین و  تو ظرفی که بریزین که ارتفاع ژله تون حدودا یک سانت بشه. بعد بزارین تو یخچال که ببنده. من خودم از ظرفای مستطیل و البته استیل استفاده میکنم.

وقتی ژله بست دورش رو با خلال دندون یا کارد از ظرف جدا کنین و کف ظرف رو چند ثانیه زیر آب گرم قرار بدین یا از سشوار برای دو ثانیه استفاده کنین. قبل از اینکه ژله رو تو دیس برگردونین حتما دیس رو خیس کنین که ژله بهش نچسبه. ژله رو توی دیس برگردونین . حالا هم میتونین یا قالب بهش شکل بدین هم میتونین مربعی برش بزنین حتی مثلثی.

هر تعداد ژله که میخواین به همین صورت آماده کنین.

برای ژله پایه یا ژله شیر:

2ق ژلاتین رو توی یک لیوان شیر داغ حل کنین میتونین از بخار کتری یا سماور هم استفاده کنین که ژلاتین کاملا حل بشه. بعد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن. ژله های آماده شده رو هر جور که دوست دارین ته ظرف بچینین. میشه هم منظم چید هم درهم و برهم. در آخر هم ژله شیر رو که حرارتش رو از دست داده رو روی ژله ها بریزین و کمی تکون بدین تا فضاهای خالی هم پر بشن. دوباره بزارین تو یخچال تا کاملا دسر بسته بشه.

این نوع دسر چون خودش رنگ آمیزی شادی داره نیاز به تزئین هم نداره

فقط برای ژله های که قالب زدین مثل عکس اول، با قاشق کم کم روی ژله های چیده شده بریزین تا حدی که یک لایه نازک بشه بزارین تو یخچال تا کمی ببنده بعد بقیه ژله شیر رو اضافه کنین. این جوری ژله ها از جاشون تکون نمیخورن

 

 

 

 

منبع




تاريخ : دوشنبه ۱٦ خرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:۳۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

اسفناج پخته یک تا یک و نیم پیمانه

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

روغن نصف پیمانه

گرد غوره و نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه


ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و میزاریم کنار.پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد اسفناج پخته و خرد شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله اسفناج تف خورده رو هم روی لایه برنج پهن کرده و بعد گرد غوره رو هم میپاشیم روش و بقیه برنج رو هم پهن میکنیم و دم کش میزاریم و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین

برای تزئین هم که سیب زمینی رو قالب زده و سرخ کردم وبا پرک بادوم و پسته و زرشک سرخ شده تزئینش کردم

 

 


 

 



تاريخ : دوشنبه ۱٦ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اینجا آشپزخونه خونه ماست. چشمک

من و دوستم آموخته های خودمون رو این جا مینویسیم و خوشحال میشیم از راهنمایی شما دوستان هم استفاده کنیم.

 

 



تاريخ : جمعه ۱۳ خرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:٠٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.