نوشیدنی خنک برای روزهای گرم تابستان

 

مواد لازم:

طالبی

یخ چند تکه

شکر 3 تا 5 ق غ  (بستگی به شیرینی طالبی داره)

گلاب (به میزان دلخواه)

 

تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و حدودا یک دقیقا میکس کنید. نوش جان.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

روغن نصف پیمانه

نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه

بادمجان سرخ شده 2 عدد

گوشت پخته شده به میزان دلخواه (250 تا 500 گ)

 


ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و کنار میزاریم . پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد گوشت پخته شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله گوشت تف خورده رو هم روی لایه برنج پهن کرده و بعد بادمجان های سرخ شده را هم روی آگوشت ها میچینیم. بقیه برنج رو هم پهن میکنیم و دم کش گذاشته و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه.

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اردور رولتی:

روی نان لواش سس مایونز بمالید و یک لایه کالباس یا ژامبون بچینید. مقداری نعناع یا ریحان را خرد کرده و با کمی سس مخلوط نموده و روی لایه کالباس یا ژامبون مجددا بمالید. نان رو رول کرده و دور آن محکم کاغذ آلومینیوم یا پلاستیک کشیده و اطرافش را ببندید تا شکلش حفظ شود. سپس چند ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از آن برش بزنید.

 

اردور تخم مرغ:

تخم مرغ ها را آبپز کرده و با کارد از وسط نصف کنید. سپس زره را خارج کرده و با کمی سس مایونز و فلفل سیاه و نمک مخلوط نموده و با قیف مجددا وسط سفیده تخم مرغ قرار دهید.

 

اردور بقچه:

خمیر (خمیر پیراشکی) را با وردنه باز کرده و با قالب گرد، قالب بزنید. سپس در مرکز دایره، مواد میانی که میتواند مواد پیتزا یا ماکارونی باشد را با کمی پنیر پیتزا قرار داده و به صورت بقچه اطراف را به سمت بالا آورده و کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

آرد 350 گ

بیکینگ پودر یک ق م

نمک و وانیل کمی

پودر قند نصف پ

تخم مرغ دو عدد

شیر دو سوم پ

روغن مایع 4 ق غ

رنده ی پوست پرتقال یک ق س


فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل قالب ها کاغذ قرار دهید. آرد، بیکینگ پودر و نمک  را با هم مخلوط کنید. تخم مرغها و پودر قند و وانیل را با همزن  زده تا کرم رنگ شود. سپس شیر و روغن را به آن اضافه نمایید. رنده ی پوست پرتقال را نیز بیافزایید. در آخر همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت 25 دقیقه در طبقه ی وسط فر بگذارید.

 

 



تاريخ : یکشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٠ | ٦:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

نکاتی برای تهیه لازانیا به درخواست کعبه عزیز:

 

1. حتما روی لازانیا را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بعد از مدت 40 دقیقه فویل را برداشته و شعله بالا را به مدت 5 دقیقه برای طلایی شدن پنیر پیتزا روشن کنید.

2. لایه رویی لازانیا را حتما به صورت کامل با مواد و سس و پنیر بپوشانید.

3. بعد از چیدن تمام مواد و قبل از قرار دادن در فر، نصف لیوان شیر از کناره های به داخل ظرف بریزید.

4. برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا میتوانید از سس سفید نیز استفاده کنید.

 

 



تاريخ : یکشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٠ | ٤:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای تهیه خمیر

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع نصف پ

ماست یک و نیم پ

آرد به میزان لازم

نمک کمی

بکینگ پودر 1 ق غ

 

تمام مواد به جز آرد را با چنگال مخلوط کنید. سپس به میزانی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. برای کیفیت بیشتر خمیر، بهتر است خمیر را از شب قبل آماده کنید.

 

مواد میانی:

سویا و گوشت چرخ کرده 2 پ

پیاز یک عدد

فلفل دلمه ای نصف پ

قارچ یک پ

نمک و فلفل

پنیر پیتزا

رب گوجه فرنگی یک ق غ

 

پیاز را سرخ کرده و سویا یا گوشت چرخ کرده را بیافزایید. فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را هم همراه بقیه مواد تفت دهید و در آخر نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

طرز تهیه پیراشکی:

خمیر را به قطر نیم سانت پهن کرده و با لیوان یا هر چیز گرد دیگر قالب بزنید. مواد را در وسط خمیر قرار داده و کمی پنیر پیتزا روی آن بگذارید. با کمی آب یا شیر لبه های خمیر را با سر انگشت کمی نمدار کنید. سپس لبه ها روی هم قرار داده و کمی فشار دهید.با چنگال میتوانید لبه ها را طرح دار کنید.

پیراشکی های آماده را در سینی فر چیده و به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

 

نکته: برای تزئین روی پیراشکی مقداری از خمیر را پهن کرده و با قالب به شکل گل و برگ و یا هر شکل مورد نظر دیگر قالب بزنید. روی خمیر را به روش قبل نمدار کرده (جهت چسبندگی) و اشکال خمیری روی پیراشکی قرار دهید. با برس کمی زعفران روی گل ها زده و کمی سیاه دانه وسط گل بپاشید سپس در فر قرار دهید.

 

 



تاريخ : شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک پیش غذای فوری یا شامی ساده

 

سیب زمینی متوسط 3 عدد

پیاز متوسط یک عدد

تخم مرغ 3 عدد

نمک و فلفل

 

سیب زمینی ها رو نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را هم ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیب زمینی ها رو به پیاز سرخ شده اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز بیافزایید و در آخر تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید. پس از پخت نوش جان فرمایید.

 

 

 



تاريخ : پنجشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٠ | ٤:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

شربتی خنک برای روزهای گرم تابستان

 

مواد لازم

آب دو لیوان

شکر دو سوم پ

سرکه سفید یک ق غ

گلاب 3 ق غ

نعناع چند شاخه

 

آب وشکر را با هم مخلوط میکنیم. میذاریم رو گاز وقتی جوش اومد چند شاخه نعنا رو بهش اضافه میکنیم. وقتی غلیظ شد سرکه سفید رو  هم میریزیم در آخر گلاب رو هم ریخته و سریع شعله رو خاموش میکنیم که عطر گلاب از بین نرود.

این میزان مواد، تقریبا نصف یک شیشه کوچک به شما شربت سکنجبین میده که میتونید ِا با آب سرد مخلوط کرده و یک نوشیدنی گوارا داشته باشد و یا به سبک قدیم و سنتی با کاهو میل کنید.

 

 



تاريخ : پنجشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٠ | ۱:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک دسر فوری برای مواقع ضروری

 

مواد لازم برای کاسترد قالبی

شیر یک لیتر

شکر یک پ ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)

وانیل کمی

پودر کاسترد 6 ق غ

کره 1 ق غ

 

پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید.

کاسترد آماده را داخل قالب یا ظروف انتخابی ریخته و در یخچال برای سه ساعت قرار دهید تا کاملا سرد و بسته شود. در زمان سرو، در ظرف مورد نظر برگردانده و با وارد کردن ضربه ای به پشت قالب، از ظرف خارج کنید.

 

مواد لازم برای سس شکلات

شکلات تخته ای تلخ 100 گ

روغن مایه 1 ق غ

خامه 3 ق غ

 

خامه را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا روان و گرم شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده و روغن مایع را اضافه و مرتب هم بزنید تا سسی روان بدست آید. سپس سس را روی کاسترد قالبی ریخته و تزئین کنید.

 

نکته: به جای آماده کردن سس، میتوانید از سس های آماده بازاری استفاده کنید.

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | ۱۱:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

تا جایی که من میدونم این رسپی مربوط به یک غذای محلی ( کرمانشاه ) میباشد.

 

مواد لازم

برنج 5 پ

شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه

سیب زمینی متوسط 3 عدد

نمک و فلفل

زعفران دم کرده

 

برنج رو از قبل خیس کرده و پس از آبکش کش کردن کنار بگذارید. سیب زمینی ها رو پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. مقداری از برنج را در قابلمه ریخته و یک سوم سیب زمینی ها و یک سوم شوید را روی آن بپاشید.( چون خودم علاقه به غذاهای تند دارم، در این مرحله یک ق چ فلفل هم میپاشم.). دوباره یک سوم برنج، سیب زمینی و شوید و فلفل تا مرحله آخر.در آخر هم زعفران دم کرده را روی برنج ریخته و به مدت یک ساعت با حرارت کم دم کنید.

در کنار این غذا میتوانی از ماهی یا مرغ یا ماهیچه استفاده کنید. البته خوردن این غذا با ماست و ترشی به تنهایی هم لذت بخشه.

نکته: این غذا رو به صورت دمی هم میتونید آماده کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٧ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

شیر نیم لیتر

شکر 50 گ

نشاسته ذرت 50 گ

تخم مرغ یک عدد

موز رنده شده 2 عدد

زعفرن دم کرده

وانیل  و نمک کمی

 

نشاسته داخل شیر حل کرده و روی حرارت میزاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل و اموز رنده شده، یک ق چ زعفران و نمک را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شود. بعد به شیر و نشاسته اضافه میکنیم. و مرتب هم میزنیم تا یک دست بشه. به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته ومجددا با همزن زده تا یک دست شود.

ظرفی که در این تصویر برای قالب شدن پودینگ استفاده شده، لیوان یک بار مصرف بوده.

پودینگ را نصف کرده وبعد از اینکه نصف پودینگ در لیوان ها ریخته شد، به مابقی یک ق چ دیگر زعفران اضافه کنید تا پودینگ پر رنگ تر شود.

برای تزئین هم از پودر پسته و پاستیل توت فرنگی استفاده شده است.

 

 




تاريخ : دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک اردور ساده و راحت برای مهمانی های شما (پیش غذایی ترکی)

 

 مواد لازم:

خمیر فیلو یا یوفکا

سویا یا گوشت چرخ کرده

پیاز

فلفل دلمه ای

قارچ

پنیر پیتزا

نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی

سوسیس و کالباس

کره آب کرده

 

برای این دستور غذایی، مقدار مواد رو نمینویسم. چون سلیقه ای و به تعداد بورک هایی که میخواین درست کنین بستگی داره. مواد لازم رو هم میتونین به سلیقه خودتون کم یا زیاد و حذف کنین.

اول پیاز رو تف میدهید سپس گوشت چرخ کرده یا سویا رو اضافه میکنیم و مجددا با پیاز حرارت میدهید. در مرحله بعد فلفل دلمه ای، قارچ، (سوسیس، کالباس به دلخواه)، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.

ورقه های خمیر فیلو رو به شکل مربع 4*4 برش زده و روی هر ورق رو با قلم مو یا برس کره آب شده مالیده (برای تردی) و لایه بعدی رو روی اون قرار میدهید.برای قشنگی همان جور که در عکس پیداست لایه ها رو به صورتی روی هم قرار دهید که گوشه های مربع در وسط مربع قبلی قرار بگیرد. این مراحل رو تا دو یا سه لایه ادامه دهید. سپس خمیرهای آماده شده رو داخل قالب های کوچک گذاشته (من از قالب کیک یزدی استفاده کردم) و مواد مخلوط شده رو در وسط قالب قرار داده و با پنیر پیتزا روی آن را پوشانده و آویشن بپاشید. سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار دهید.

 




تاريخ : شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

جوجه کبابی ساده و رژیمی و فوق العاده خوشمزه

 

مواد لازم:

سینه یا ران مرغ

پیاز بزرگ رنده شده یک عدد

250 گرم ماست ( یه کم بیشتر کمتر شد عیبی نداره)

روغن 3 ف غ

زعفران دم کرده (هرچی بیشتر بهتر)

نمک به مقدار لازم (چون ماست داره باید کمتر از حد معمول باشه)

فلفل



مرغ را به تکه های دلخواه تقسیم کرده و بعد با پیاز رنده شده، ماست و زعفران دم کرده و نمک و فلفل مخلوط میکنیم.

این مخلوط رو یک ساعت توی یخچال گذاشته سپس روغن را اضافه و روی گاز میگذاشته و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن شعله را کم میکنیم تا در آب خود بپزد ( لازم نیست آب اضافه کنید). حدودا بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا پخته و سرخ شود.


نکته:
چون ماست داره نمک کم میخواد...

 

منبع




تاريخ : جمعه ۱٧ تیر ۱۳٩٠ | ٧:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک غذای راحت و خوشمزه برای دوست داران ماهی

 

مواد لازم:

فیله ماهی 250 گ

سیب زمینی آبپز 3 عدد

تخم مرغ یک عدد

سیر له شده یک ق غ

گشنیز خرد شده 2 ق غ

نمک و فلفل به میزان لازم

 

سیب زمینی های آبپز شده را همراه با فیله های ماهی، تخم مرغ سیر و نمک و فلفل داخل غذا ساز ریخته و چند دقیقه مخلوط کرده تا خمیری و یک دست شود. سپس گشنیز خرد شده را اضافه و در روغن  سرخ میکنیم.

اگر خمیر چسنبدگی لازم را نداشت میتوان یک تخم مرغ دیگر اضافه کرد.

 

 



تاريخ : دوشنبه ۱۳ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این پیش غذا رو برای تزئین هم میتونید استفاده کنید

 

مواد لازم

سیب زمینی متوسط 4 عدد

خامه نصف پ

کره 1 ق غ

نمک و فلفل به میزان لازم

نعناع خشک

 

سیب زمینی پخته شده رو له کرده و با خامه و کره و نمک و فلفل میخلوط میکنیم. برای تغییر رنگ میتوانید از پودر نعناع خشک یا زعفران دم کرده استفاده کنید. با کمک قیف هم میتوان تزئین کرد و یا برای تزئین دیگر غذاها از این دستور استفاده نمود.

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ۱۳ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

دسری مناسب برای روز های گرم تابستان


مواد لازم

شیر نیم لیتر

شکر 50 گ

نشاسته ذرت 50 گ

تخم مرغ یک عدد

اسانس توت فرنگی چند قطره

رنگ صورتی

وانیل  و نمک کمی

 

 نشاسته داخل شیر حل کرده و روی حرارت میزاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل و اسانس توت فرنگی و نمک را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شود. بعد به شیر و نشاسته اضافه میکنیم. و مرتب هم میزنیم تا یک دست بشه. به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته و رنگ صورتی( مال من ویلتون بود) رو اضافه و کمی با همزن میزنیم تا کاملا صاف و یک دست بشه. پودینگ آماده رو داخل ظرف ریخته و در یخچال میزاریم تا خنک بشه.


لایه دوم ژله هندوانه است که رنگ صورتی ملایمی داره و لایه سوم هم که بستنی مخلوط با ژله آلوورا

 

 



تاريخ : شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٠ | ٥:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 این دستور هم میتونه به عنوان پیش غذا باشه هم سالاد

 

مواد لازم

خیار متوسط و یک اندازه 3 عدد

ماست چکیده یک ملاقه

نعناع خشک

گردو یا بادام

هویج رنده شده

انگور

 

خیار ها رو حلقه حلقه کرده و ماست رو با قیف روی خیارها میگذاریم. برای تزئین هم میتونید از انواع مغزها و هویج رنده شده و انگور و سبزیجات خشک استفاده کیند.

 

 



تاريخ : شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک دسر راحت و خوشمزه و آسان

 

گردوی خرد شده یک دوم پ

آرد   یک دوم پ

تخم مرغ    2 عدد

شکر   یک پ

شیر   یک لیتر

نشاسته  2 ق غ

وانیل  یک دوم ق چ

کره   50 گ

موز به تعداد لازم

کاکائو   3 ق غ

خامه   150 گ

 

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

این دسر را می توان با افزودن کاکائو  قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .

ته ظرف مورد نظر یک ردیف موز خرد شده یا حلقه شده می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره موزمی چینیم روی موز کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

برای تزئین هم میتوانید از انواع میوه ها و خامه و بیسکوئیت و... استفاده کنید.

 

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٧ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٢٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک شیرینی ملایم و ترد

 

 مواد لازم برای خمیر تارت:

خمیر تارت به خمیر فونسه یا بریزه هم نامیده میشه

آرد 500 گ

کره 300 گ

پودر شکر یک ق غ

شیر نصف پ

نمک کمی

 

آرد رو در ظرف گودی میریزیم و نمک و پودر شکر و شیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم. کره رو به قطعات کوچک برش زده و وسط خمیر ریخته و با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه. به مدت سه ساعت هم بهش استراحت میدیم . بعد از این مدت استراحت، میشه برای انواع تارت از این خمیر استفاده کرد. خمیر رو داخل قالب کیک یزدی پهن و با چنگال کف آن را سوراخ کرده و در فر قرار میدهیم تا خمیر پخته و رنگ آن طلایی شود. 180 با مدت زمان 20 تا 30 دقیقه.

 

مواد لازم برای کرم کاسترد:

 شیر 2پ

شکر نصف پ

پودر کاسترد 4 ق غ

کره 3 ق غ

تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی تارت های آماده و پخته شده ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.




تاريخ : یکشنبه ٥ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 یک کیک خوش طعم که با خوردنش شیرینی شکلات و تلخی قهوه رو احساس میکنید

 

مواد لازم :

پودر کاکائو 2 ق غ

قهوه فوری1 ق غ

آب جوش90 میلی لیتر

شکر یک پ

زرده تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع یک چهارم پ

وانیل یک هشتم ق چ

نمک یک هشتم ق چ

سفیده تخم مرغ 4 عدد

بیکینگ پودریک ق م

آرد یک پ

 

پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تاخنک شود.8/1 پیمانه از شکر را کنار بگذارید .درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3تا4دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید.

در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود.سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد.کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.قالب میان تهی 23سانت را چرب نمایید ومواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت175 درجه به مدت40-45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد.

کیک را از فرخارج کنید و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.

 

مواد لازم برای روی کیک

 خامه صبحانه یک دوم پ

 شکلات تلخ 100 گ

 

خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد. شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و سریع بهم بزنید تا یک دست شود. سپس روی کیک سرد شده ریخته و یخچال قرار دهید تا خنک شود.



برش خورده


 



تاريخ : جمعه ۳ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

  این خوراک که میتونید بصورت ساندویچ هم سرو کنید

 

مواد لازم 

1 عدد سینه مرغ

پیاز داغ

1 قوطی کنسرو سبزیجات (نخود فرنگی.ذرت.هویج)

قارچ

سس مایونز

کره

ابلیمو

مرغ را بصورت تکه های بزرگ همراه با پیاز داغ در مقداری کره در ماهیتابه تفت میدهیم.کنسرو سبزیجات وقارچ ورقه شده را اضافه کرده نمک وادویه را هم اندازه میکنیم.در ظرفی دیگر سس مایونز را با ابلیمو کمی رقیق میکنیم وبه ماهیتابه اضافه میکنیم در ظرف را میبندیم تا سس بخوبی بخورد مرغ وسبزیجات برود وجا بیافتد.

این غذا سریع واسان تهیه میشود و بسیار هم خوشمزه است...نوش جان.

 

 

 

 



تاريخ : پنجشنبه ٢ تیر ۱۳٩٠ | ٤:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

شکر  یک پ

روغن مایع   یک دوم پ

کره  یک دوم پ

تخم مرغ 3 عدد

ماست    یک پ

آرد    2پ

بیکینگ پودر   1 ق غ

سیب   3 عدد

پودر دارچین   1 ق م

مغز پسته


شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید .آرد و bp را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید .

اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید .

مواد را در قالب 30×20 ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک مانند شکل بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر با 170 درجه قرار دهید.

 


اینم برش خورده


 با تشکر از دوست خوبم شهرزاد که این کیک رو به من یاد داد



تاريخ : چهارشنبه ۱ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.