یک عصرانه ساده و خوشمزه برای روزهای پاییز

 

همیشه که نباید پخت. یک بار میشه انتخاب کرد و با نگاهی قشنگ چید.

یک عصرانه ساده با نان و پنیر و گردو و انگور

 

 



تاريخ : پنجشنبه ۳۱ شهریور ۱۳٩٠ | ٥:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 مواد لازم

کاهو خرد شده 2 پ

کنسرو لوبیا یک پ

سیب زمینی پخته نگینی یک پ

تخم مرغ پخته نگینی 2 عدد

خیار شور نگینی نصف پ

سس به میزان دلخواه

آبلیمو ونمک و فلفل به میزان لازم

 

تمام مواد را مخلوط کرده  به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طمع دار شود و نوش جان کنید.

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٢٩ شهریور ۱۳٩٠ | ۱۱:۳٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

پذیرایی مناسب برای یک روز تابستانی

 اول از همه موز را از وسط نصف کرده و با کره سرخ کنید. در مرحله بعد مقداری بیسکوئیت را پودر کرده و موزهای سرخ شده را داخل پودر بیسکوئیت غلطانده و در کنار بستنی قرار دهید. بهتره برای خوش مزه بودن از بستنی وانیلی و کاکائویی استفاده کنید. بستنی را با اسکوپ برداشته و با موز سرخ شده و انواع مغز های خرد شده و شکلات تزئین کنید

 

 



تاريخ : شنبه ٢٦ شهریور ۱۳٩٠ | ٢:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

قارچ متوسط یا بزرگ

پوره سیب زمینی یک پ

روغن کمی

آبلیمو

 

داخل قارچ رو میتونین با هر چی که دوست دارین پر کنین. مثل مواد داخل پیتزا یا ماکارونی یا انواع پنیر .... میتونین هیچی هم نذارین.

ابتدا با اسپری روغن داخل قارچ رو چرب کنین. چند قطره آبلیمو هم اضافه کنین و در آخر هم با استفاده از قیف، پوره سیب زمینی رو روی قارچ قرار بدین. اگه میخواین قارچتون شکم پر باشه کمی داخل قارچ رو با احتیاط خالی کنین. بعد مواد مورد نظرتون رو روی قارچ بزارین بعد از پوره استفاده کنین. قارچ ها رو داخل فر گذاشته تا روی پوره کمی طلایی شود. از این نوع اردور میتونین برای تزئین یا دورچین غذاها استفاده کنین.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢۳ شهریور ۱۳٩٠ | ۸:۱۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این هم یک مورد جدید و راحت برای یک صبحانه دل چسب

 

پنیر خامه ای 100 گ

پنیر صبحانه 100 گ

گردو آسیاب شده

 

پنیر خامه ای و پنیر صبحانه را کاملا مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت نیم ساعت در فریز بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت به راحتی میتوانید قالب زده یا از اسکوپ استفاده کنید. روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کنید.

 

 



تاريخ : شنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩٠ | ٤:۱۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 مواد لازم

طالبی پوره شده 3 لیوان

شکر 3 ق غ

خامه 100 گ

پودر ژلاتین 2 ق غ

آب نصف پ

 

پوره طالبی را با  شکر مخلوط کرده و حدود 2 دقیقه داخل ماکروویو گذاشته تا شکر کاملا حل شود. سپس خامه را اضافه کرده، خوب هم زده و در آخر ژلاتین را که به روش بن ماری در آب حل کرده اید را به مخلوط اضافه و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

 

 

 



تاريخ : شنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩٠ | ۱:٢۸ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد

آرد 150 گ

ماست یک پ

روغن نصف پ

بکینگ پودر 2 ق م

نمک کمی

سوسیس خرد شده یک و نیم پ

قارچ خرد شده یک پ

گردو خرد شده نصف پ

پنیر پیتزا نصف پ

 

تخم مرغ ها و نمک را با همزن زده تا یک دست شود و کف کند. سپس سرعت همزن را کم کرده ماست و روغن را اضافه و کمی مخلوط میکنیم. آرد را با بکینگ پودر الک کرده و تخم مرغ های هم زده را به آن اضافه و به آرامی هم میزنیم تا یک دست شود. در آخر گردو و قارچ و سوسیس را بیافزایید و در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر با درجه 180 قرار دهید.

بعد از خروج از فر پنیر پیتزا را روی کیک رنده کرده تا با حرارت خود کیک آب شود.


نکات: برای اینکه قارچ در کیک آب نیاندازد، بعد از خرد کردن با حرارت بالا بدون هیچ گونه افزودنی تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.

 

 

برش خورده

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٥ شهریور ۱۳٩٠ | ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی که رسپی های مختلفی داره. این رسپی هم یکی از ساده ترین مدل های تیرامیسو ست.

 

مواد لازم

بیسکوئیت فینگر لیدی اگه پیدا نکردین از پتی بور استفاده کنین

شیر  یک لیتر

شکر : یک پ

نشاسته ذرت 2 ق غ

آرد  4 ق غ

پنیر ماسکاراپونه یا لبنه یا خامه ای 200 گ

تخم مرغ  یک عدد

قهوه فوری  2 ق غ

شکر  2 ق غ

آب یک پ

 
قهوه فوری و 2 قاشق شکر را در یک پیمانه آب داغ  حل می کنیم  و کنار میگزاریم تا خنک شود. آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن می زنیم. روی حرارت گذاشته مرتب هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر  را اضافه کرده و با همزن  هم می زنیم.

بسکوئیت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم. نیمی از مخلوط را روی بیسکوئیت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوئیت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد. لایه آخر باید کرم باشد. در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال به مدت 24 ساعت میگذاریم

نکات: اگر از پنیر خامه ای استفاده میکنین یک ساعت داخل آب قرار بدین تا شوری پنیر گرفته بشه.

من خودم چون دسری رو که قاشق میخوره رو دوست ندارم یا تک نفره درست میکنم یا به صورتی که میبینین برش میزنم و داخل کپسول میزارم.

برای سرو به صورت تکی میتونین بیسکوئیت رو خرد کرده و داخل جام ریخته بعد روش کرم بریزین و این کار رو به صورت لایه ای ادامه بدین.

 

مدلی دیگر

منبع



تاريخ : دوشنبه ۱٤ شهریور ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اگه به خاطر داشته باشین قبلا دستور کیک فوری با ماکروویو رو گذاشته بودم که البته اون کیک کاکائویی بود. این کیک هم به همون شیوه پیخته میشه البته با کمی تفاوت.

 

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد

آرد 4 ق غ

شکر 3 ق غ

ماست معمولی 4 ق غ

روغن مایع 4 ق غ

زعفران دم کرده  یک ق غ

بکینگ پودر نصف ق مربا خوری

وانیل کمی

 

١- مواد خشک (آرد، شکر، بکینگ پودر، وانیل) رو با هم مخلوط میکنیم.

٢- روغن، ماست و تخم مرغ و زعفران رو هم در ظرفی دیگه هم میزنیم.

مواد ١ و ٢ رو با هم مخلوط کرده و حدودا یک دقیقه با دست هم میزنیم.

ظرف مناسب ماکرویو رو انتخاب میکنیم که هم میتونه فنجون باشه هم یه ظرف بزرگتر (توجه کنین که مواد رو تا یک سوم در حجم ظرف بریزین چون اگه بیشتر بشه از ظرفتون خارج میشه)

ظرف کیک رو به مدت ٣ دقیقه برای ظرفای کوچک و ۴ دقیقه برای ظرفای بزرگ داخل ماکرویو با تمام قدرت قرار میدیم. ظرف مورد نظر هم نه نیاز به چرب کردن داره نه آرد پاشی و نه نیاز به گرم کردن ماکرویو. برای تزئین هم میتونین از ظرف خارج کنین هم میشه با همون ظرف سرو کنین.

 

در تصویر پایین من دو مدل کیک فوری پختم و بعد از برش یک درمیون کنار هم گذاشتم و روش رو هم با شکلات تخته ای شیری و خلال پسته تزئین کرده م.

 

  لینک کیک فوری کاکائویی با ماکروویو

 

 



تاريخ : شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٠ | ۱:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

از اون جایی که شیرینی دارچینی فوق العاده راحت درست میشه، من مدل های دیگر رو هم امتحان کردم تا ببینم از نظر راحتی و شکل و قیافه میشه تغییرش داد یا نه.

با قالب گل مینا و 6 پر که راحت میشه قالب زد و سرخ کردنشون هم از مدل گره راحت تره. برای گل رز هم مثل گره اول باید نوارهایی به عرض یک تا یک ونیم سانت در 10 سانت برید و بعد با دست به شکل گل رز درآورد که مدت زمان سرخ کردن این مدل از بقیه مدل ها بیشتر خواهد بود.

مدل های دیگر شیرینی دارچینی رو در شکل زیر میتونید ببینید.

 

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ | ٩:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

اگه شما هم مثل من عاشق بو و طعم دارچین باشید، مطمئنم از این شیرینی هم خوشتون خواهد آمد.

 

مواد لازم

کره اب شده نصف پ

شیر نصف پ

آرد 150 تا 200 گ

بکینگ پودر یک چهارم ق چ

زرده تخم مرغ 2 عدد

دارچین 1 ق س

شکر یا پودر قند 3 ق س

روغن برای سرخ کردن


کره و شیر و زرده تخم مرغ رو کمی با چنگال بزنید. بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و آرد را کم کم توی مایع بریزید و هم بزنید تا خمیری نرم  بدست آید. خمیر نباید به دست بچسبد و سفت هم نباید باشد.

خمیر را داخل نایلون 2 ساعت توی یخچال استراحت بدهید. بعد خمیر را بیرون آورده روی میز کار آرد زده و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید. نوارهای باریک 15 در یک تا یک و نیم سانت ببرید. کناره های خمیر را به صورت مورب با کارد ببرید و سپس نوارها را گره بزنید و توی روغن با حرارت متوسط سرخ کنید. بعد از اینکه طلایی شد، توی مخلوط شکر و دارچین و یا شکر و هل بغلطانید و کنار عذا یا هر چیزی میل کنید.

اگر میخواهید با غذا بخورید لازم نیست شکر و دارچین بزنید میتوانید کمی نمک به خمیر اضافه کنید.

 

نکته:

برای گره زدن بهتر خمیر ها بهتر است خمیر سرد باشد. پس خمیر را کم کم از توی یخچال بیرون بیاورید.

وقتی توی روغن در حال سرخ شدن هست، آرام زیر و رو کنید تا گره های نشکند.

 

 منبع

 



تاريخ : شنبه ٥ شهریور ۱۳٩٠ | ٩:٠۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

پیاز یک عدد متوسط

میگو به میزان دلخواه

گوجه فرنگی مینی یا خرد شده یک پ

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه بندری به میزان دلخواه

سیر 2 تا 3 حبه

زعفران دم کرده یک ق س

روغن

 

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. ادویه بندری و فلفل و زرد چوبه را به پیاز سرخ کرده اضافه و کمی تفت دهید تا عطر آن ها باز شود. میگو ها را اضافه و با شعله متوسط (شعله کم باعث سفت شدن و آب انداختن میگوها می شود.) سرخ کنید ولی زیاد هم نزنید تا له نشود. نمک و گوجه فرنگی مینی با خرد شده را نیز بیافزایید و کمی سرخ کنید. در آخر هم زعفران دم کرده را مخلوط و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و نوش جان نمایید.

 

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۳٩٠ | ٩:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.