یک عدد سینه مرغ خرد شده

پیاز خرد شده 1 عدد

قارچ خرد شده یا پرک شده ١پ

سیب زمینی خلالی 3 عدد برای تزئین

نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم

خامه 3 ق غ

شیر یک لیوان

آرد 2 ق غ

روغن


پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.

 

مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.

 

 



تاريخ : شنبه ۳٠ مهر ۱۳٩٠ | ٩:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این کیک فوق العاده نرم و لطیفه و یه کیک اندونزیایی هم معروفه

 

مواد لازم

تخم مرغ  7 عدد

شکر 150 گ

وانیل یک چهارم قاشق چ

کره نرم150 گ

اب پرتقال یک ق س

آرد 90 گ

ادویه مخلوط (هل و دارچین و جوز و میخک) یک چهارم ق چ

 


قالب مربع 20 سانت رو با کره چرب کرده و کف اون رو با کاغذ روغنی بپوشانید. فر رو با دمای 180 گرم کنید.

زرده ها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود. کره و آب پرتقال را هم جدا با همزن زده تا پف کند. بعد کره و تخم مرغهای هم زده را با هم مخلوط کنید. آرد و ادویه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

سفیده را با همزن زده تا سفید  و سفت شود. سپس به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه و در آخر آرد و ادویه ها رو هم اضافه کنید.

حالا گریل یا شعله بالای فر را روشن کنید و شعله پایین را خاموش.(شعله گریل را روی کم ترین درجه فرار دهید.) یک ملاقه از مایع کیک رو داخل قالب بریزید و زیر گریل بزارین تا روی کیک طلایی بشه. برای هر لایه تقریبا سه تا چهار دقیقه زمان لازم است. قالب را از فر خارج کنید و مجددا یک لایه دیگر از مواد کیک را روی لایه قبلی بریزید و مجددا داخل فر بزارید تا طلایی شود. این کار را تا تمام شدن مایع کیک ادامه دهید.

بعد از سرد شدن کیک را برش زده و نوش جان کنید.


 

 



تاريخ : جمعه ٢٩ مهر ۱۳٩٠ | ۸:٠٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

برای تهیه این مدل کیک در ابتدا باید خمیر دکور رو تهیه کنین. من مواد رو سه برابر کردم. بعد به پنج قسمت تقسیم و با رنگ های ژله ای رنگ شدن که تصویر رنگ ها رو در ادامه مطلب میتونین ببینین. خمیر دکور هم که قبلا رسپی رو گذاشتم که میتونین اینجا هم ببینین.

روی یک برگ کاغذ A4 با یک سکه ده تومنی و مداد، دایره ها رو با نظم و ترتیب بکشید. کف قالب 20*30 رو با کره چرب کرده و برگه A4 رو وسط قالب قرار بدین. روی برگ طراحیتون کاغذ روغنی مرغوب رو بزارین. به راحتی میتونین طرح مورد نظرتون رو ببینید. حالا با استفاده از ماسوره (من خودم از پلاستیک فریزر استفاده کردم) روی دایره ها رو با خمیر های دکور رنگی پر کنید. به صورتی که یک لایه کاملا همه جا رو بپوشونه. حدودا دو میلیمتر. وقتی تمام دایره ها رو پر کردین، قالب رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدین تا خمیر دکور سفت بشه.

بعد از یک ساعت ابتدا فر رو با درجه حرارت 200 درجه روشن کنین سپس شروع به درست کردن کیک اسفنجی کنین. رسپی کیک اسفنجی ساده رو هم اینجا میتونین ببینین.

وقتی که مایه کیک آماده شد، قالب رو از فریز خارج کرده و مایع کیک رو داخل قالب بریزن و سریع داخل فر بزارین. برای این رولت زمان پخت مورد نیاز بین 5 تا 10 دقیقه است.

وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین، با کاغذ روغنی از قالب خارج کنین و یک دقیقه به حال خودش بزارین تا از حرارت کیک کاسته بشه. بعد یک کاغذ روغنی دیگر رو روی کیک بزارین و به آرومی رول کنین و بزارین سرد بشه. وقتی سرد شد، خامه شیرین یا قنادی رو فرم داده و کیک رو به آرومی ّباز کنین و با خامه روی کیک رو بپوشونین. من یک لایه آناناس هم بین کیک گذاشتم. دوباره رولت رو رول کنین و به آرومی کاغذ روغنی زیر رو جدا کنین. در آخر هم رولت آماده رو با پلاستیک بپیچونین و چند ساعت داخل یخچال قرار بدین.

 




ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ٢٤ مهر ۱۳٩٠ | ٧:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک غذای سریع و خوشمزه


تن ماهی 2 تا کنسرو

نان جو یا نان تست به میزان لازم

پنیر پیتزا نصف پ

تخم مرغ 2 عدد

فلفل

پودر سوخاری

آرد

روغن برای سرخ کردن


تن ماهی، یک عدد تخم مرغ، پنیر پیتزا و فلفل رو مخلوط کنین. نان جو یا تست رو خرد یا رنده کرده و به اندازه ای به به مواد اضافه کنین که خمیر حاصل آمده، به دست نچسبه. خمیر رو یک ساعت داخل یخچال قرار بدین. تخم مرغ دیگر رو با چنگال کمی هم زده تا حالت لختگی خودش رو از دست بده. بعد از استراحت، به اندازه یک گردو از مواد رو با کف دست گرد کرده و داخل آرد بغلطانید. سپس در تخم مرغ زده شده و بعد از اون در پودر سوخاری. کراکت ها رو داخل روغن داغ سرخ کرده و نوش جان کنین.

این غذا نیاز به نمک نداره. چون مواد مورد استفاده به میزان کافی حاوی نمک هستن.

 

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٠ مهر ۱۳٩٠ | ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

این نوع کیک بافت سبکی داره و اغلب برای رولت، کیک های خامه ای و کیک دکور استفاده میشه.

 

مواد لازم

تخم مرغ 6 عدد

آرد 6 ق غ

شکر 6 ق غ

وانیل یک چهارم ق چ

بکینگ پودر یک ق غ

 

ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده و زرده رو با شکر و وانیل با هم زن کاملا میزنیم تا کرم رنگ بشه. سفیده رو هم جدا با همزن زده تا کاملا سفید شود. آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و تمام مواد رو به آرامی با هم مخلوط میکنیم. سپس داخل قالب ریخته و در فر از قبل از گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار بدین.

زمان پخت هر قالب فرق داره. مثلا برای رولت چون یه لایه نازک لازم داریم این مقدار مواد برای یک قالب 20 در 30 کافیه که مدت پخت هم حدودا 10دقیقه است.

ولی برای قالب های کنگره دار یا معمولی یا قالب های کمربندی 18 سانت حدود 45 دقیقه کافیه.

 

متاسفانه عکس ندارم. ولی بعدا براتون میزارم

 

 



تاريخ : یکشنبه ۱٧ مهر ۱۳٩٠ | ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

با این رسپی می توانید طرحها، مدلها و رنگ آمیزی های متفاوتی را خلق کنید.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر دکور:

کره نرم و به دمای محیط رسیده 15 گ

پودر قند  15 گ

آرد  20 گ

سفیده تخم مرغ  2 ق س

رنگ های خوراکی

 

برای تهیه خمیر دکور تمام مواد را با هم مخلوط کرده در حدی که یک دست شود. سپس رنگ دلخواه را اضافه کنید تا با ماسوره ساده طرح مورد نظر را پر کنیم.

طرح را روی کاغذ روغنی کشیده و به صورت برعکس در قالب قرار دهید. سپس طرح را به آرامی با خمیر دکور رنگ آمیزی (پر) کنید. طرح را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از یک ساعت، ابتدا خمیر کیک مورد نظر را آماده کنید و در مرحله آخر طرح را از فریزر خارج کرده، مواد کیک را روی آن ریخته و سریع در فر قرار دهید.

کیک پایه ای که در تصویر استفاده شده کیک اسفنجی 6 تخم مرغی میباشد. به جای کیک اسفنجی از دستور هر کیک سبکی میتوانید استفاده کنید.

 

نکته: دقت داشته باشید که طرح های نوشتاری به صورت برعکس باشد.

در پست بعدی دستور کیک ساده اسفنجی رو براتون میزارم.

 

اینم تصویر اولین کار من با خمیر دکور

منبع



تاريخ : سه‌شنبه ۱٢ مهر ۱۳٩٠ | ٧:٤٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

بیسکوییت دیجستیو یک عدد

کره آب کرده  125 گ

دارچین  2 ق چ

توت فرنگی خرد شده 300 گ

پودر ژلاتین  یک و 1/2 ق غ

پنیر خامه ای  200 گ

پودر شکر 70 گ

خامه ساده  200 گ

شیر 1/2 پ

رنگ صورتی چند قطره (من از رنگ صورتی ویلتون استفاده کردم. به اندازه نوک خلال دندون)


بیسکوییت و کره و دارچین را داخل میکسر ریخته و با هم مخلوط کنید سپس داخل قالب ریخته و فشار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار بگذارید تا خودش را بگیرد .توت فرنگی ها رو خرد کرده و کنار بگذارید. ژلاتین را روی یک دوم پ شیر پاشیده و به روش بن ماری روی بخار آب حل کنید سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی زده تا صاف و یکدست شود وبعد خامه و شیر ژلاتینی و رنگ صورتی را اضافه کنید و در آخر توت فرنگی خرد شده را به مواد بیفزایید و به ارامی مخلوط کنید تا توت فرنگی ها له نشود.

مخلوط آماده شده را روی بیسکوییت ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

من شب تا صبح داخل یخچال گذاشتم. هر چی بیشتر بمونه خوش مزه تر میشه

 

برش خورده

 

 



تاريخ : شنبه ٩ مهر ۱۳٩٠ | ٩:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای تهیه سس هویج و کدو:

پیاز متوسط یک عدد

کدو 3 عدد

هویج 2 عدد

پنیر پیتزا نصف پ

نمک و فلفل و ادویه

گوشت چرخ کرده یک پ

رب گوجه فرنگی 2 ق غ

آب جوش یک سوم پ

 

پیاز را یه صورت خلالی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و بگذارید تا تغییر رنگ دهد.

هویج را از قبل نیم پز کرده و به همراه کدو به صورت خلالی برش دهید. (برای تسریع کار میتوانید هویج را به مدت 2 دقیقه در ماکروویو قرار دهید) سپس به مواد تفت داده شده اضافه کنید. رب را در آب جوش حل کرده و همراه با نمک و فلفل و ادویه دلخواه به بقیه مواد بیافزایید و بگذارید چند دقیقه ای بپزد.

پاستا را آبکش کرده و در ظرف مورد سرو بریزید. سس و پنیر را افزوده و نوش جان کنید.

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٤ مهر ۱۳٩٠ | ٧:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 

 

 



تاريخ : شنبه ٢ مهر ۱۳٩٠ | ٩:٤٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

تخم مرغ  4 عدد

شکر 300 گ

روغن مایع یک پ

آرد 300 گ

هویج رنده شده 2 پ

بکینگ پودر یک و نیم ق چ

دارچین یک ق غ

پودر گردو 50 گ


تخم مرغها رو کاملا با شکر مخلوط کرده سپس به ترتیب روغن و آرد را نیز کم کم اضافه کنید.بعد بکینگ پودر ، دارچین و گردو را هم افزوده و مخلوط کنید. در آخر هویج رنده شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید. ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد پاشی کنید. مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در فر که از قبل با حرارت 170 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت 1 ساعت بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود سپس از قالب خارج کنید

 

مواد لازم برای کرم رویه:

کره  30 گ

پنیر خامه ای  80 گ

پودر شکر  یک پ

وانیل



همه مواد را با هم مخلوط نموده (به غیر از پودر شکر) و با همزن برقی بزنید تا پف کرده و سبک شود سپس پودر شکر را به تدریج اضافه کنید

 

 



تاريخ : جمعه ۱ مهر ۱۳٩٠ | ٩:٥٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.