این کیک چون برای یک دوست قرار بود پخته بشه، به این شکل کادو پیچ شده...

دستور استفاده از خمیر دکور رو که قبلا گذاشتم و اینجا میتونین ببینین. برای کیک پایه هم از دستور کیک اسفنجی کاکائویی استفاده کردم که این رسپی رو هم در اینجا میتونین مشاهده کنین. فقط برای کیک پایه یک ق غ از آرد کم کردم و به جای اون یک ق غ کاکائو اضافه شده.

 

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢٥ آبان ۱۳٩٠ | ٧:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

آرد 250 گ

کره به  دمای محیط رسیده 170 گ

پودر قند نرم 80 گ

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل کمی

بکینگ پودر یک هشتم ق چ

پودرپسته 

شکلات اب شده

مارمالاد همه به دلخواه

 

کره و پودر قند رو با همزن برقی میزنیم تا کرم مانند شود. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم، دوباره کمی میزنیم. آرد و بکینگ پودر را به یکباره اضافه میکنیم. با دست کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم رود.

خمیر را  2 ساعت توی یخچال استراحت میدیم. بعد  روی میز که کمی ارد پاشیدیم با وردنه به قطر 3 یا 4 میل باز میکنیم. ( اگر خمیر کمی سر بود و نمیشد باهاش کار کرد 5 دقیقه در دمای محیط میگذاریم ) قالب زده و در سینی فر که کاغذ انداختیم با فاصله حدود1 تا 2 سانت کنار هم میچینیم . توی فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم.

این بیسکوئیت هارا میتوان با شکلات آب کرده تزیین کرد . یا نصف هر شیرینی رو توی شکلات اب کرده زد. میشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بین هر کدوم مارمالاد گذاشت. میشه با پودر پسته یا کرم رویال تزیین کرد .

 

 

 

منبع

 



تاريخ : جمعه ٢٠ آبان ۱۳٩٠ | ۱:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

کدو حلوایی

آب نصف لیوان

شکر به میزان دلخواه

هل و گلاب کمی

گردو

پودر پسته

 

کدو ها رو شسته و خرد میکنیم . سپس با کمی آب میپزیم. هنگاهی که نرم شد، شکر  و هل و گلاب را اضافه کرده و کدوها را پوره میکنیم. از گردو و پودر پسته هم برای تزئین استفاده میکنیم.

این دسر بافت لطیف و طعم عالی دارد.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۳٩٠ | ۸:٤٩ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

یک عصرانه و یا صبحانه پاییزی که با چای بسیار دلچسب ست.


مواد لازم

کدو  حلوائی  رنده شده 2 پ

گردو یک چهارم پ

کشمش یک چهارم پ

شکر  یک چهارم پ

آرد یک دوم پ

دارچین یک ق چ

پوست پرتقال یک دوم ق چ

تخم مرغ یک عدد

روغن

عسل


مواد را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه کمی روغن ریخته و به اندازه یک قاشق از مواد شیرینی را داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم و با عسل سرو می کنیم.

این مقدار مواد 10 عدد شیرینی کدو حلوایی به شما میدهد.

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٧ آبان ۱۳٩٠ | ۱٢:٢٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد

شکر یک پ

پوره کدو سه چهارم پ

آبلیمو یک ق چ

آرد سه چهارم پیمانه

نمک یک دوم ق چ

دارچین 2 ق چ

زنجبیل 1 ق چ


تخم مر غها را با شکر زده تا کرم رنگ شود. سپس پوره کدو و آبلیمو را اضافه میکنیم. مواد خشک را با قاشق چوبی مخلوط کرده به مخلوط تخم مرغها اضافه میکنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و مدت 20min در دمای 180 درجه در فر قرار میدهیم تا رولت پخته شود. پس از پخت کیک را با کمک کاغذ روغنی رول کرده و 30min در یخچال گذاشته در این فاصله خامه فرم گرفته را آماده میکنیم کمی هم رنده پوست پرتقال به خامه می افزاییم. رولت را با خامه پر کرده و رویش پودر قند الک میکنیم.


این کیک بسیار خوش عطر و دلچسب ست. حتما امتحان کنید.

 

 



تاريخ : دوشنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٠ | ٩:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای تهیه لایه اول (کرم کاسترد)

شیر نیم لیتر

شکر نصف پ ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)

وانیل کمی

پودر کاسترد 3 ق غ

کره 1 ق غ

 

پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کرم را در ظرف مورد سرو ریخته و بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود. سپس لایه دوم را روی کرم بریزید.

 

مواد لازم برای تهیه لایه دوم (بیسکوئیتی)

بیسکوئیت دایجستیو نصف بسته

عسل دو ق غ

دارچین کمی

 

بیسکوئیت را به تکه های ریز تقسیم کنید. سپس با عسل و دارچین مخلوط و روی لایه کرم کاسترد قرار دهید.

 

مواد لازم برای تهیه لایه سوم (کدو حلوایی)

کدو حلوایی پخته به میزان دلخواه

آب کمی

شکر به میزان دلخواه (بستگی به شیرینی کدو داره)

هل کمی

زنجبیل تازه رنده شده یک ق م

 

کدو حلوایی را با آب  بپزید تا نرم شود. سپس شکر و هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در آخر هم روی لایه بیسکوئیتی ریخته و پس از سرد شدن با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم.

 

 



تاريخ : یکشنبه ۱٥ آبان ۱۳٩٠ | ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

سلام بر دوستان عزیز. فصل پاییز، فصل کدو حلواییه. قراره چند رسپی با کدو حلوایی رو در ادامه داشته باشیم. از همین جا از نازنین عزیزم تشکر میکنم که زحمت پخت و عکاسی رو بر دوش کشید.

 .

.

.

بعدا نوشت: از همه دوستان گل معذرت میخوایم که زیاد نمیتونیم به وبلاگاتون سر بزنیم.

  ولی سعی میکنیم بیشتر از این بیایم به خونه های مجازیتون.

فقط بدونید که از هنر های همه شما لذت میبریم.

 



تاريخ : شنبه ۱٤ آبان ۱۳٩٠ | ۳:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

سینه و ران پخته بدون استخوان حدودا 3 پ(مقدار مرغ مصرفی سلیقه ست)

رب گوجه فرنگی 2 ق غ

روغن نصف پیمانه

نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه

 

ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و کنار میزاریم . پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد مرغ پخته شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره. در آخر هم رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله مرغ تف خورده رو هم روی لایه برنج قرار میدیم. به صورتی که تمام سطح برنج رو بپوشونه. بقیه برنج رو هم روی مرغ پهن میکنیم و دم کش گذاشته و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه.

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین. یکی از مزایای پخت ته چین به این صورت، داشتن برشهای دو رنگ هنگام سرو است.

برای تزئین هم از انواع مغز تفت خورده و زرشک میتونین استفاده کنین.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٩ آبان ۱۳٩٠ | ۱:٤۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

خوبی کار با خمیر دکور اینه که میتونین طرحهای مختلفی رو پیاده کنین. برای داشتن کیک توت فرنگی هم نیاز دارین به خمیر دکور در رنگهای صورتی پر رنگ و سبز که اینجا میتونین دستورش رو ببینین. برای رولت هم که من از دستور کیک اسفنجی استفاده کردم اما با افزودن سه قطره اسانس توت فرنگی. برای اینکه طعم توت فرنگی رو هم حس کنین. دستور کیک اسفنجی رو هم اینجا میتونین ببینین. برای لای رولت هم اگه توت فرنگی استفاده کنین که چه بهتر. ولی اگه نداشتین میشه از اسلایس های موز و آناناس و حتی مغز گردو و شکلات چیپسی هم استفاده کنین. برای خال های توت فرنگی هم من از رنگ سیاه استفاده کردم. بعد از آماده سازی رولت در آخرین مرحله قبل از سرو، با نوک قلم مو خال های سیاه رو روی توت فرنگی ها گذاشتم. فقط شما مثل من اشتباه نکنین و از قلم مویی که باریک ترین سر رو داشته باشه، استفاده کنین.

خیلی از دوستان پرسیده بودن که تا چه حد باید از خمیر برای طرح استفاده کنند. در ادامه مطلب عکس طرح با خمیر دکور رو گذاشتم. فقط یک نکته دیگه بگم و تمام. چون از دو رنگ در کنار هم برای توت فرنگی ها استفاده شده، در جهت جلوگیری از مخلوط شدن رنگها لازمه که بعد از استفاده از یک رنگ خمیر دکور، طرح رو داخل فریزر بزارین تا خمیرتون انسجام پیدا کنه. بعد رنگ بعدی خمیر دکور رو استفاده کنین.

 

 

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ٦ آبان ۱۳٩٠ | ۱۱:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

چند روز پیش تولد جسیکای کوچک ما بود. این شما و این عکسهایی از تولد جسی

 

 

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۳ آبان ۱۳٩٠ | ٦:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم


بیسکوئیت 250 گ

کره ذوب شده 100 گ

پودر ژلاتین  4 ق م

اب سرد یک چهارم پ

پنیر خامه ایی 400 گ

شکر 220 گ

لیموترش 3 ق غ

خامه فرم گرفته 300 گ


بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب پرس میکنیم. 30min داخل یخچال میگذاریم. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده تا پفکی شود.سپس 1min تو ماکرو تا کاملا شفاف شود.

نیر خامه ایی و شکر را با همزن میزنیم تا یک دست شود. آبلیمو و ژلاتین خنک شده را اضافه کرده و در اخر هم خامه فرم گرفته.

کمی ازمخلوط آماده را روی بیسکوئیتها ریخته و بعد خرده های ژله و در اخر بقیه مخلوط پنیر. هر چی بیشتر بمونه تو یخچال خوشمزه تر میشه.

برای تهیه ژله های خرد شیشه هم هر بسته ژله را با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط کرده و پس از بستن برش بزنید. برای تهیه این چیز کیک، از سه طعم لیمو و توت فرنگی و آناناس استفاده شده است.

 



تاريخ : یکشنبه ۱ آبان ۱۳٩٠ | ۱٠:٤۸ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.