یک لینک مفید و آموزشی برای شب یلدا

http://mamisite.com/yalda-night.html

 

 

 



تاريخ : چهارشنبه ۳٠ آذر ۱۳٩٠ | ٦:۱٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

کرفس خرد شده به میزان دلخواه

پیاز نصف مقدار کرفس

گوجه فرنگی

آبلیمو

روغن زیتون

نمک و فلفل

برگ کرفس

نعناع

 

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نوش جان کنید

 

منبع

 



تاريخ : شنبه ٢٦ آذر ۱۳٩٠ | ٩:٥٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

بادمجان یک کیلو

سیر  4 حبه رنده شده

تخم مرغ 3 عدد

گوجه فرنگی یک عدد خرد شده

نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

روغن دو قاشق



اول بادمجان کبابی کرده و پوست آن را میکنیم و خوب ساطوری میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و همراه با روغن با شعله ملایم میگذاریم خوب بپزد و هر از گاهی آن را هم میزنیم؛ ده دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز گوجه خرده شده و تخم مرغ را هم زده و به آن مواد اضافه می کنیم تا بپزد.

 

منبع



تاريخ : چهارشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٠ | ٧:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مناسب مهمانیها و مناسبت های خاص

مواد لازم

پودر ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه

آب جوش یک لیوان

آب سرد نصف لیوان

 

از این راحت تر دیده بودین؟؟؟؟

یک بسته از ژله دلخواهتون رو در آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد و اضافه کرده و داخل قالب مورد نظرتون ترجیحا مربع یا مستطیل بریزین و بزارین نیم بند بشه. تو این فاصله ژله دومتون رو هم به همین روش آماده کرده ولی در دمای محیط قرار بدین تا کاملا سرد بشه. وقتی ژله اول نیم بند شد ژله دوم رو به آرومی روی اون بریزین و مجددا داخل یخچال بزارین تا کاملا بسته بشه. ژله رو از قالب خارج کرده و با هر قالبی که دوست دارین قالب بزنین. فقط قبل از استفاده از قالب اونو خیس کنین تا ژله بهش نچسبه.

تنوع رنگ و طعم به سلیقه و پسند هر کسی مربوط میشه. ولی سعی کنین از طعم ها و رنگهای مشابه استفاده کنین تا بازتاب رنگ زله دلنشین و دل چسب باشه.

مثلا ژله اولی رو که میبینین از ژله هایی با طعم توت فرنگی و پرتقال درست شده و ژله دوم با طعم بلوبری و آلوورا ست.

 

نکته نوشت: در ضمن ارتفاع قالب و ظرف مورد نظر رو هم در نظر داشته باشین.

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢۱ آذر ۱۳٩٠ | ۸:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

توت فرنگی یخی  1 پ

شکر     2ق غ

شیر     1 پ

خامه     2 ق غ

 

تمام مواد را در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم. این مقدار مواد 2 گیلاس میلک شیک به شما میدهد.

در کنار این نوشیدنی می توانید لیدی فینگری که رویش را با خامه فرم گرفته و اسلایس توت فرنگی  تزئین کرده اید سرو کنید.

 



تاريخ : جمعه ۱۱ آذر ۱۳٩٠ | ٩:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

اسفناج خرد شده 2پ

تخم مرغ 3عدد

روغن مایع 2

آرد 3 ق غ

شیر یک پ

مرغ پخته به میزان دلخواه

پنیر پیتزا

نمک کمی

 

اسفناج, تخم مرغ و روغن مایع را داخل بلندر ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس نمک و آرد و شیر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. کف تابه را با دستمال کاغذی کمی چرب کرده و مواد را دخل تابه با حرارت ملایم ریخته تا زمانی که یک طرف رولت سرخ شود. در این هنگام مرغ و پنیر را وسط تابه قرار داده و رولت را رول میکنیم. در آخر به مدت 3 دقیقه در ماکروویو قرار داده تا پنیر آب شود.

این پیش غذا هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢ آذر ۱۳٩٠ | ٧:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.