مواد لازم

کره 100گ

آرد نشاسته ذرت 1 پ

شیر 4 پ

وانیل

شکر سه چهارم  پ

خامه یک چهارم پ

اسانس موز چند قطره

ژله پرتقال یک بسته

شکلات سفید

پرتقال



کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. شیر را به تدریج اضافه کرده هم بزنید تا یک دست شود .
اسانس موز و خامه  را افزوده و مجددا کمی روی حرارت قرار داده و  مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود( به شکل پودینگ در آید) .وانیل را اضافه کرده وبا هم زن برقی به مدت 10 دقیقه بزنید(یا در مخلوط کن بریزید)

پودینگ را درون قالب ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.ژله پرتقال را از قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. هنگاهی که پودینگ سرد شد ، ژله را روی پودینگ قرار داده و با برشی از پرتقال و شکلات سفید تزئین کنید.





تاريخ : سه‌شنبه ۳٠ خرداد ۱۳٩۱ | ٩:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

پخت لازانیا بدون نیاز به آبکش کردن

 

مواد میانی لازانیا رو به سلیقه خودتون تهیه کنین و کنار بگذارین. تفاوت پخت این مدل لازانیا ، استفاده از لازانیای خشک هست.

توی ظرف مورد نظرتون ابتدا یک لایه لازانیا رو به صورت خشک بچینید و روی اون مواد میانی همراه با پنیر پیتزا یا سس سفید قرار بدین. دوباره یه لایه لازانیای خشک تا آخر. فقط یادتون باشه لایه آخر سس سفید باشه که از خشک شدن سطح لایه رویی جلوگیری میکنه.

حالا قبل از کشیدن فویل روی ظرف، ابتدا یک تا دو لیوان شیر رو از کنار داخل ظرف بریزین تاحدی که کناره ظرف به ارتفاع یک سانت شیر باشه. بعد روی ظرف رو بپوشونین و یه مدت یک ساعت داخل فر با حرارت 200 تا 220 درجه قرار بدین. وقتی شیر به دمای جوش برسه کف کرده و لایه های بالایی هم کاملا پخته میشن. در این نوع پخت لازانیا به خوبی برش میخوره و طعم خوبی هم داره.

وقتی شیر کاملا بخار شد، فویل رو برداشته و اجازه بدین سطح لازانیا طلایی بشه.

 



تاريخ : دوشنبه ٢٢ خرداد ۱۳٩۱ | ٩:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

روغن قنادی 150گ

پودر شکر 100گ

زرده تخم مرغ 2 عدد

سفیده تخم مرغ 1عدد

رنده پوست پرتقال 1/2 ق مربا خوری

آب پرتقال 1ق سوپ خوری

آرد سفید 170گ

آرد برنج 100گ

رنگ نارنجی



روغن و پودر شکر با یک دقیقه با هم زن زده سپس زرده ها و سفیده تخم مرغ و رنده پوست پرتقال را افزوده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. آرد سفید و برنج و آب پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

به یک سوم خمیر رنگ نارنجی اضافه کرده و به قطر 1تا 2 میلی متر هر دو رنگ خمیر را باز کرده و با قالب شکل دهید و در فر قرار دهید. جهت جلوگیری از جدا شدن دو لایه کمی سفیده تخم مرغ را با برس روی شیرینی مالیده سپس لایه دوم را روی لایه اول شیرینی قرار دهید.

مدت پخت 10الی 12 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد

 



تاريخ : شنبه ٢٠ خرداد ۱۳٩۱ | ۱٠:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم:

آرد                    3 لیوان

زرده تخم مرغ         5عدد

سفیده تخم مرغ         3 عدد

شکر                   1و 2/1لیوان

شیر                   1لیوان

روغن مایع            3/1 لیوان

ب.پ                 2ق م

وانیل                  3/1 ق چ

 


مواد لازم برای ایسینگ:

شکر                        نصف لیوان

سفیده تخم مرغ              2 عدد

مارمالاد                    1لیوان(مارمالاد هر نوع میوه ایی که دوست دارید مثلا:توت فرنگی,هلو,زرد الو)

گردوی خردشده           2/1 لیوان

وانیل                     3/1 ق چ

 

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده. 3  عدد سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا خوب پف کند 1 لیوان از شکر را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بقدری که سفیده از ظرف نریزد. زرده را با نصف لیوان شکر هم زده تا حدی که کرمی و غلیظ شود.سپس زرده را به سفیده اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و بعد روغن, شیر و در اخر مخلوط ارد و ب.پ را کم کم اضافه کرده و با همزن هم میزنیم.مایع کیک اماده شده را در قالب چرب شده  30*25 میریزیم و سپس مارمالاد را روی خمیر پخش میکنیم.

سفیده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال میزنیم تا کمی سفید شده و کف کند. روی مارمالاد ریخته ودر اخر گردو ها را روی سفیده میپاشیم. در فر با درجه 180cکه از قبل گرم شده بمدت 30min که ی ربع اول با دمای 180 و مابقی با 150 مپزیم. بعد از این مدت با خلال دندان چک میکنیم.

این کیک در ابعاد 25*30 , 24 تیکه میشود.بافت کیک بسیار لطیف ونرم  هست و روی کیک حالت کرانچی دارد.

 



تاريخ : دوشنبه ۸ خرداد ۱۳٩۱ | ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

برگ مو تازه  نیم کیلو

گوشت چرخ شده   400 گ

برنج 1 پ

لپه 1 پ

پیاز متوسط  3 عدد

سبزیجات معطر ( ترخون – مرزه – نعناع – شوید - پیازچه ) 250 گ

روغن مایع به مقدار لازم

نمک ، فلفل سیاه  و ادویه  به مقدار لازم

 


ابتدا برگ مو را با در آب جوش ریخته و پس از یک دقیقه آبکش کنید و با آب سرد شسته و کنار میگذاریم.

برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس میکنیم. سپس برنج را نیم پز کرده و آبکش میکنیم. پیاز را رنده کرده و با دو قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت میدهیم.سپس گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم.در آخرخامه ، سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه نموده و تمام مواد را کاملا مخلوط میکنیم.

ابتدا چند عدد از برگها را در ته قابلمه چیده تا کف قابلمه را پوشش دهد ( توجه : در این مرحله نیازی به اضافه کردن روغن نیست )

سپس مواد را داخل برگ مو گذاشته و میپیچیم و به شکل مرتب و فشرده کنار هم داخل قابلمه میچینیم.

حدود یک لیوان آب جوش و بکمی روغن و نمک را مخلوط کرده و روی دلمه بریزید. به مدت یک ساعت زمان دهید تا دلمه ها کاملاً مغز پخت شود.

 پیشنهاد: برای اینکه دلمه هاتون موقع سرو  حالت ترد و شکننده  داشته باشه، بعد از  چیدن در ظرف مورد نظر به مدت یک دقیقه در ماکروویو قرار بدین.

 



تاريخ : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳٩۱ | ٩:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.