مواد لازم

نان تست 12 ورق

سینه مرغ پخته (ریش ریش شده) یک عدد 

پیازچه یک پ

گردوی خرد شده نصف پ

سس مایونز به میزان دلخواه

خیار شور خرد شده نصف پ

نمک و فلفل و آبلیمو به میزان دلخواه

جعفری خرد شده کمی برای تزئین

 

سینه مرغ ریش شده را با گردو و خیار شور و پیازچه و نمک و فلفل و سس مایونز مخلوط میکنیم. میزان سس بستگی به سلیقه خودتون داره.

6 ورق نان را در ظرف مورد نظر در کنار هم چیده (اطراف نان رو میتونین ببرین) روی نان کمی سس زده و مواد آماده شده را روی نان ها پهن میکنیم. مجددا کمی سس روی مواد زده و باقی نان ها را مرتب میچینیم.

برای تزئین میتونین روی نان را با کمی سس یکدست کرده و کمی گردو رنده کنید. اطراف نان ها را پس از برش با برس کمی مجددا سس زده و با جعفری خرد شده تزئین نمایید.

کمی نخود فرنگی پخته را میکس کرده و با کمی کره آب شده و نمک و فلفل طعم دار کرده و با کمک قیف روی اردورها را تزئین کنید.

 



تاريخ : چهارشنبه ۱٠ آبان ۱۳٩۱ | ٩:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

آب انبه 3 لیوان

ژلاتین 3 ق غ

شکر 6 ق غ

پودر کاسترد 2 ق غ

شیر یک و نیم لیوان

شکر سه چهارم تا نصف پ

خامه شیرین (قنادی) نصف پ

 

6 ق غ شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که به روش بن ماری آب کرده اید را اضافه نمایید. پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود.

مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود.

  



تاريخ : شنبه ٦ آبان ۱۳٩۱ | ٥:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.