مواد لازم

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل کمی

شکر یک و یک چهارم پ

شیر سه چهارم پ

روغن مایع سه چهارم پ

آرد دو پ

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک کمی

 

 آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار با هم الک کنید. زرده و سفیده جدا کرده و سفیده را با هم زن زده تا پفکی شده سپس نصف شکر را کم کم با آن مخلوط کرده و مجددا بزنید تا کملا سفت شود بعد در یخچال قرار دهید.

زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر را هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده ها و شیر  کم کم مخلوط آرد را با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع را سریع به خورد خمیر بدهید.  همزن را خاموش کرده و سفیده را با لیسک با مواد مخلوط نمایید. کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید. مایه را در قالب ریخته و  چند ضربه آهسته وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شوند .قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .

 

نکات

  • مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود
  • کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش کیک با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید
  • وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
  • قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است.
  • بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید
  •  ارتفاع این کیک ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است  کیک های شیفون را هر چه قدر هم ماهر باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است.

 

برای تهیه کیک انار من لای این کیک از دانه های انار به جای موز استفاده و با آب انار کمی شیرین شده کیک رو مرطوب کردم.  روی کیک هم با استفاده ار رنگ صورتی خطوط رو کشیدم و با دانه های انار هم که تزئین شده.

 



تاريخ : پنجشنبه ۳٠ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 

مواد لازم

زرده ی تخم مرغ 2 عدد

سفیده ی تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گ

آرد 250 گ

 پودر قند 100 گ

هل 1 ق چ

گردوی نگینی شده 250 گ

 

کره و پودر قند را با هم بزن بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود. . سپس زرده ها و هل را اضافه کنید. در ادامه  آرد را هم کم کم در حال هم زدن اضافه کنید  تا خمیر یکنواختی به دست آید.

 از خمیر  به اندازه ی یه گردو برداشته و اول در سفیده ی تخم مرغ  غوطه ور کرده و بعد در گردو های خرد شده بغلطانید.

شیرینی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 30-20 دقیقه در دمای 175 درجه ی سانتی گراد بپزید.

  



تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای خمیر کیک

تخم مرغ 6عدد

ماست یک و نیم پ

روغن مایع 1 پ

آرد 3 و 2/1 پ

 بیکینگ پودر4  قاشق چایخوری

 نمک  و فلفل  به میزان لازم


تخم مرغ و  روغن و نمک و فلفل رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.  آرد را هم  الک کرده به مواد اضافه و مخلوط نمایید .

قالب 20 در 30 سانت را چرب نموده و آرد پاشی نمایید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته مواد میانی را روی آن پخش کنید و نیم دیگر مواد را روی آن بریزید . روی کیک را صاف کنید و به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.

مواد میانی کیک هم به دلخواه میتونین تهیه کنید که هم میتونه مواد لازانیا باشه یا پیراشکی به همراه پنیر پیتزا و غیره که بستگی به سلیقه خودتون داره.

 

منبع

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٤ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 مواد لازم

میگو پاک کرده

پیاز یک عدد متوسط

سیر دو حبه

گوجه فرنگی پوره شده 4 عدد

گشنیز خرد شده نصف پ

تمبر هندی حل شده در آب نصف پ

نمک و فلفل و زردچوبه

 

پیاز و سیر رو تف داده تا کاملا طلایی شود. سپس فلفل و نمک و زردچوبه افزوده و حرارت دهید. گشنیز خرد شده را نیز اضافه و کمی سرخ کنید تا از حالت خامی خارج شود. تمبر هندی و میگو ها  را نیز بیافزایید و با حرارت متوسط سرخ کنید. (بهتره برای جلوگیری از له شدن میگوها مرتب تابه رو حرکت بدهید)

در آخر با خلال سیب زمینی ترئین و سرو نمایی.

 

 



تاريخ : جمعه ۱٠ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 

 دستور دسر خرده شیشه رو که قبلا گذاشته بودیم و اینجا میتونین ببینین.

چون این دسر قرار بود جنبه عاشقانه داشته باشه من ظرفی رو انتخاب کردم که مدل قلبی باشه.

بعد هم که دسر آماده شد از قالب خارج و روش رو با خامه فرم گرفته پوشوندم  تا یک دست سفید بشه ولی چون میخواستم معلوم بشه که دسر خورده شیشه هست اطراف رو با خامه پوشش ندادم. کمی هم به خامه رنگ نارجی اضافه کردم و شکوفه زدم و برای طرح قلب وسط هم همون طور که معلومه از اسمارتیز نارنجی رنگ استفاده کردم.

 



تاريخ : شنبه ٤ آذر ۱۳٩۱ | ٥:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.