نان تارت به میزان دلخواه

کرم وانیلی (میتونین از انواع پودینگ با طعم های مختلف استفاده کنین)

میوه های تازه

شکلات رنده شده

انواع ترافل

 

نان های تارت رو میتونین به صورت بسته بندی های آماده از لوازم قنادی ها تهیه کنین که در دو رنگ کاکائویی و معمولی( کرم) موجود هست.

کرم وانیلی رو هم به راحتی آماده میشه حتی میتونین از انواع پودینگ های آماده که معمولا بسته بندی های ایرانی و خارجی مختلفی هم داره رو از سوپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ بخرین

برای تزئین هم با توجه به فصل میتونین از انواع میوه ها با رنگ ها و طعم های گوناگون بهره ببرید.

 

برای تهیه این نوع تارت با توجه به زمان کمی که داشتم و حضور میهمان ها از نان تارت آماده کاکائویی  و همین طور از پودینگ وانیلی دکتر اکتر استفاده کردم. ( برای زیبایی و تمیزی کار کرم رو داخل قیف ریخته و سپس داخل نان تارت به صورت شکوفه تارت ها رو پر کنین.) از میوه های خرد شده کیوی و انبه و شکلات های رنده شده و ترافل های قلبی هم برای تزئین استفاده کردم.

این نوع دسر از اون دسر های متنوع است که به راحتی در رنگ ها و طعم های متفاوت و در کمترین زمان آماده میشه و کلی هم طرفدار داره.

 



تاريخ : جمعه ٢٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ | ۸:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم

کیک اسفنجی 6 تخم مرغی

سفیده تخم مرغ 2 عدد

خامه قنادی یک پ

شیر یک لیوان

آرد نشاسته ذرت 1.5 تا 2 ق س

کاکائو 2ق س

پودر ژلاتین 2 ق س

وانیل کمی

آب سرد 4/3 پیمانه

خامه فرم گرفته - میوه انبه -

 

داخل کیک اسفنجی رو با کمک چاقو به صورتی خالی کنید که از لبه ها و ته کیک یک سانت فاصله باشد. لایه ی نازکی از روی کیک را نگه دارید.

ابتدا شیر و وانیل و نشاسته را با هم مخلوط  و حرارت داده تا غلیظ شود سپس کنار گذاشته تا حرارت خود را از دست بدهد. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی کتری قرار داده تا حل شود.

سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا کاملا سفید شده و از ظرف نریزد. خامه را هم جداگانه هم زده تا کاملا فرم گرفته سپس با مخلوط کرم وانیلی و کاکائو و سفیده تخم مرغ و ژلاتین مخلوط و با دور کند همزن زده تا یک دست شود.

مخلوط ژلاتینی را داخل کیک ریخته سپس لایه نازکی از کیک را روی آن قرار دهید. شارلوت را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود. سپس با خامه فرم گرفته انواع میوه و شکلات رویآن را تزئین نمایی.

مدت نگهداری: 24 ساعت در یخچال

 

 



تاريخ : جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢ | ٥:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.