قابلمه ای رو تا نیمه از آب پر کنید وروی حرارت قرار دهید تا دمای آب به 70 درجه برسد. نشانه این دما، تشکیل حباب های ریز در کف ظرف ست. داخل یک پیاله کوچک را با سفلون پوشانده و تخم مرغ را شکسته و سفیده و زرده را داخل پیاله بریزید. لبه  های سفلون را مثل بغچه جمع کنید.

 به خاطر چسبندگی سفلون، کاملا بهم چسبیده می شه. بغچه را داخل آب 70 درجه قرار بدین. پس از 2 تا 3 دقیقه بغچه را از آب خارج کنید و به آرومی سفلون رو از سفیده جدا کنید. به همین راحتی یک تخم مرغ عسلی دارین.

 



تاريخ : دوشنبه ٢٢ مهر ۱۳٩٢ | ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.