مواد لازم

ژله پرتقالی یک بسته

کیک اسفنجی

کرم وانیلی

خامه فرم گرفته

توت فرنگی و شکلات تخته ای برای تزئین

 

ابتدا ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و داخل ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته بشه.

وقتی ژله بسته شد کمی از کرم وانیلی رو روی ژله به صورت یکنواخت پهن کرده و برشهای کیک اسفنجی رو روی کرم قرار بدین. مجددا روی کیک کرم وانیلی ریخته و کاملا صاف کنین. به مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدین بعد با خامه روی ترایفل رو شکوفه های بزرگ زده و با توت فرنگی و شکلات تخته ای رنده شده تزئین کنین.

 

به جای کرم وانیلی میتونین از پودر آماده پودینگ وانیلی هم استفاده کنین.

در کیک اسفنجی به جای وانیل از رنده پوست پرتقال استفاده کنین.

 

 



تاريخ : جمعه ۳٠ فروردین ۱۳٩٢ | ۸:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 مواد لازم

تخم مرغ    2 عدد

آرد  یک پ

شکر یک  پ

بیکینگ پودر  1 ق م

شیر   یک پ

پودر کاکائو   2 قاشق غذاخوری 2

روغن مایع      1/2 پیمانه  

 

تخم مرغ ها را باشکر وو وانیل هم زده تا کاملا سفید شود و پف کند سپس روغن و شیر را به ارامی اضافه و مخلوط نمایی. آرد و بکینگ پودر و کاکائو را با م الک کرده و به آرامی به مواد اضافه نمایید.

سپس در فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت 180 قرار دهید تا پخته شود.

 



تاريخ : شنبه ٩ دی ۱۳٩۱ | ۱٠:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 

مواد لازم

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل کمی

شکر یک و یک چهارم پ

شیر سه چهارم پ

روغن مایع سه چهارم پ

آرد دو پ

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک کمی

 

 آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار با هم الک کنید. زرده و سفیده جدا کرده و سفیده را با هم زن زده تا پفکی شده سپس نصف شکر را کم کم با آن مخلوط کرده و مجددا بزنید تا کملا سفت شود بعد در یخچال قرار دهید.

زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر را هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده ها و شیر  کم کم مخلوط آرد را با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع را سریع به خورد خمیر بدهید.  همزن را خاموش کرده و سفیده را با لیسک با مواد مخلوط نمایید. کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید. مایه را در قالب ریخته و  چند ضربه آهسته وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شوند .قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .

 

نکات

  • مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود
  • کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش کیک با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید
  • وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
  • قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است.
  • بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید
  •  ارتفاع این کیک ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است  کیک های شیفون را هر چه قدر هم ماهر باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است.

 

برای تهیه کیک انار من لای این کیک از دانه های انار به جای موز استفاده و با آب انار کمی شیرین شده کیک رو مرطوب کردم.  روی کیک هم با استفاده ار رنگ صورتی خطوط رو کشیدم و با دانه های انار هم که تزئین شده.

 



تاريخ : پنجشنبه ۳٠ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

 

مواد لازم

زرده ی تخم مرغ 2 عدد

سفیده ی تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گ

آرد 250 گ

 پودر قند 100 گ

هل 1 ق چ

گردوی نگینی شده 250 گ

 

کره و پودر قند را با هم بزن بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود. . سپس زرده ها و هل را اضافه کنید. در ادامه  آرد را هم کم کم در حال هم زدن اضافه کنید  تا خمیر یکنواختی به دست آید.

 از خمیر  به اندازه ی یه گردو برداشته و اول در سفیده ی تخم مرغ  غوطه ور کرده و بعد در گردو های خرد شده بغلطانید.

شیرینی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 30-20 دقیقه در دمای 175 درجه ی سانتی گراد بپزید.

  



تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()

مواد لازم برای خمیر کیک

تخم مرغ 6عدد

ماست یک و نیم پ

روغن مایع 1 پ

آرد 3 و 2/1 پ

 بیکینگ پودر4  قاشق چایخوری

 نمک  و فلفل  به میزان لازم


تخم مرغ و  روغن و نمک و فلفل رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.  آرد را هم  الک کرده به مواد اضافه و مخلوط نمایید .

قالب 20 در 30 سانت را چرب نموده و آرد پاشی نمایید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته مواد میانی را روی آن پخش کنید و نیم دیگر مواد را روی آن بریزید . روی کیک را صاف کنید و به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.

مواد میانی کیک هم به دلخواه میتونین تهیه کنید که هم میتونه مواد لازانیا باشه یا پیراشکی به همراه پنیر پیتزا و غیره که بستگی به سلیقه خودتون داره.

 

منبع

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱٤ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.