مواد لازم:

بیسکوییت دیجستیو یک عدد

کره آب کرده  125 گ

دارچین  2 ق چ

توت فرنگی خرد شده 300 گ

پودر ژلاتین  یک و 1/2 ق غ

پنیر خامه ای  200 گ

پودر شکر 70 گ

خامه ساده  200 گ

شیر 1/2 پ

رنگ صورتی چند قطره (من از رنگ صورتی ویلتون استفاده کردم. به اندازه نوک خلال دندون)


بیسکوییت و کره و دارچین را داخل میکسر ریخته و با هم مخلوط کنید سپس داخل قالب ریخته و فشار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار بگذارید تا خودش را بگیرد .توت فرنگی ها رو خرد کرده و کنار بگذارید. ژلاتین را روی یک دوم پ شیر پاشیده و به روش بن ماری روی بخار آب حل کنید سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی زده تا صاف و یکدست شود وبعد خامه و شیر ژلاتینی و رنگ صورتی را اضافه کنید و در آخر توت فرنگی خرد شده را به مواد بیفزایید و به ارامی مخلوط کنید تا توت فرنگی ها له نشود.

مخلوط آماده شده را روی بیسکوییت ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

من شب تا صبح داخل یخچال گذاشتم. هر چی بیشتر بمونه خوش مزه تر میشه

 

برش خورده

 

 



تاريخ : شنبه ٩ مهر ۱۳٩٠ | ٩:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.