این نوع توپک ها یک نوع شیرینی هندی محسوب میشه که هم سریع آماده میشه و هم خوشمزه ست.


مواد لازم:

پودر نارگیل 300 گ

شیر عسلی یک قوطی کوچک

وانیل کمی

پسته خرد شده به میزان دلخواه


250 گ از پودر نارگیل رو با شیر عسلی و وانیل به خوبی مخلوط کرده و  پسته خرد شده رو هم اضافه میکنیم. مخلوط رو روی حرارت گذاشته و حدود 5 دقیقه تف میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه. سپس از روی حرارت برداشته و کمی زمان میدیم تا سرد بشه. به اندازه یک گردوی کوچک از مواد برداشته و با کف دست گرد کرده و داخل پودر نارگیل میغلطانیم و داخل کپسول سایز کوچک قرار میدیم. به جای پودر نارگیل میتونین از ترافل رنگی هم استفاده کنین.





تاريخ : چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳٩٠ | ٧:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.