این نوع کیک بافت سبکی داره و اغلب برای رولت، کیک های خامه ای و کیک دکور استفاده میشه.

 

مواد لازم

تخم مرغ 6 عدد

آرد 6 ق غ

شکر 6 ق غ

وانیل یک چهارم ق چ

بکینگ پودر یک ق غ

 

ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده و زرده رو با شکر و وانیل با هم زن کاملا میزنیم تا کرم رنگ بشه. سفیده رو هم جدا با همزن زده تا کاملا سفید شود. آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و تمام مواد رو به آرامی با هم مخلوط میکنیم. سپس داخل قالب ریخته و در فر از قبل از گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار بدین.

زمان پخت هر قالب فرق داره. مثلا برای رولت چون یه لایه نازک لازم داریم این مقدار مواد برای یک قالب 20 در 30 کافیه که مدت پخت هم حدودا 10دقیقه است.

ولی برای قالب های کنگره دار یا معمولی یا قالب های کمربندی 18 سانت حدود 45 دقیقه کافیه.

 

متاسفانه عکس ندارم. ولی بعدا براتون میزارم

 

 



تاريخ : یکشنبه ۱٧ مهر ۱۳٩٠ | ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.