برای تهیه این مدل کیک در ابتدا باید خمیر دکور رو تهیه کنین. من مواد رو سه برابر کردم. بعد به پنج قسمت تقسیم و با رنگ های ژله ای رنگ شدن که تصویر رنگ ها رو در ادامه مطلب میتونین ببینین. خمیر دکور هم که قبلا رسپی رو گذاشتم که میتونین اینجا هم ببینین.

روی یک برگ کاغذ A4 با یک سکه ده تومنی و مداد، دایره ها رو با نظم و ترتیب بکشید. کف قالب 20*30 رو با کره چرب کرده و برگه A4 رو وسط قالب قرار بدین. روی برگ طراحیتون کاغذ روغنی مرغوب رو بزارین. به راحتی میتونین طرح مورد نظرتون رو ببینید. حالا با استفاده از ماسوره (من خودم از پلاستیک فریزر استفاده کردم) روی دایره ها رو با خمیر های دکور رنگی پر کنید. به صورتی که یک لایه کاملا همه جا رو بپوشونه. حدودا دو میلیمتر. وقتی تمام دایره ها رو پر کردین، قالب رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدین تا خمیر دکور سفت بشه.

بعد از یک ساعت ابتدا فر رو با درجه حرارت 200 درجه روشن کنین سپس شروع به درست کردن کیک اسفنجی کنین. رسپی کیک اسفنجی ساده رو هم اینجا میتونین ببینین.

وقتی که مایه کیک آماده شد، قالب رو از فریز خارج کرده و مایع کیک رو داخل قالب بریزن و سریع داخل فر بزارین. برای این رولت زمان پخت مورد نیاز بین 5 تا 10 دقیقه است.

وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین، با کاغذ روغنی از قالب خارج کنین و یک دقیقه به حال خودش بزارین تا از حرارت کیک کاسته بشه. بعد یک کاغذ روغنی دیگر رو روی کیک بزارین و به آرومی رول کنین و بزارین سرد بشه. وقتی سرد شد، خامه شیرین یا قنادی رو فرم داده و کیک رو به آرومی ّباز کنین و با خامه روی کیک رو بپوشونین. من یک لایه آناناس هم بین کیک گذاشتم. دوباره رولت رو رول کنین و به آرومی کاغذ روغنی زیر رو جدا کنین. در آخر هم رولت آماده رو با پلاستیک بپیچونین و چند ساعت داخل یخچال قرار بدین.

 



 

 



تاريخ : یکشنبه ٢٤ مهر ۱۳٩٠ | ٧:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.