این کیک فوق العاده نرم و لطیفه و یه کیک اندونزیایی هم معروفه

 

مواد لازم

تخم مرغ  7 عدد

شکر 150 گ

وانیل یک چهارم قاشق چ

کره نرم150 گ

اب پرتقال یک ق س

آرد 90 گ

ادویه مخلوط (هل و دارچین و جوز و میخک) یک چهارم ق چ

 


قالب مربع 20 سانت رو با کره چرب کرده و کف اون رو با کاغذ روغنی بپوشانید. فر رو با دمای 180 گرم کنید.

زرده ها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود. کره و آب پرتقال را هم جدا با همزن زده تا پف کند. بعد کره و تخم مرغهای هم زده را با هم مخلوط کنید. آرد و ادویه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

سفیده را با همزن زده تا سفید  و سفت شود. سپس به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه و در آخر آرد و ادویه ها رو هم اضافه کنید.

حالا گریل یا شعله بالای فر را روشن کنید و شعله پایین را خاموش.(شعله گریل را روی کم ترین درجه فرار دهید.) یک ملاقه از مایع کیک رو داخل قالب بریزید و زیر گریل بزارین تا روی کیک طلایی بشه. برای هر لایه تقریبا سه تا چهار دقیقه زمان لازم است. قالب را از فر خارج کنید و مجددا یک لایه دیگر از مواد کیک را روی لایه قبلی بریزید و مجددا داخل فر بزارید تا طلایی شود. این کار را تا تمام شدن مایع کیک ادامه دهید.

بعد از سرد شدن کیک را برش زده و نوش جان کنید.


 

 



تاريخ : جمعه ٢٩ مهر ۱۳٩٠ | ۸:٠٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.