برای تهیه انواع کوکو و ته چین و کلا تمام غذاهایی که نیاز به برگردوندن داره استفاده از تابه و قابلمه های چدن رو پیشنهاد میکنم.

مواد لازم:

برنج 4 پ

ماست غلیظ یک و نیم تا دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پیاز یک عدد

سینه و ران پخته بدون استخوان حدودا 3 پ(مقدار مرغ مصرفی سلیقه ست)

رب گوجه فرنگی 2 ق غ

روغن نصف پیمانه

نمک و زعفران و فلفل به میزان دلخواه

 

ابتدا برنج رو آب کش میکنیم و کنار میزاریم . پیاز رو هم نگینی خورد و تف میدیم و بعد مرغ پخته شده رو بهش اضافه و یک کم میزاریم تف بخوره. در آخر هم رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم.

ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و روغن رو در ظرف بزرگی مخلوط کرده و برنج آبکش شده رو هم اضافه و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.

کمی روغن ته قابلمه یا ظرف مورد نظر میریزیم و نصف برنج زغفرانی رو داخلش پهن میکنیم و کمی هم فشارش میدیم. در این مرحله مرغ تف خورده رو هم روی لایه برنج قرار میدیم. به صورتی که تمام سطح برنج رو بپوشونه. بقیه برنج رو هم روی مرغ پهن میکنیم و دم کش گذاشته و 45 دقیقه با شعله کم میزاریم که ته چین دم بکشه.

اگه بخواین تو فر بزارین مدت زمان بیشتری رو برای آماده شدن غذا نیاز دارین. یکی از مزایای پخت ته چین به این صورت، داشتن برشهای دو رنگ هنگام سرو است.

برای تزئین هم از انواع مغز تفت خورده و زرشک میتونین استفاده کنین.

 

 



تاريخ : دوشنبه ٩ آبان ۱۳٩٠ | ۱:٤۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.