مواد لازم برای تهیه لایه اول (کرم کاسترد)

شیر نیم لیتر

شکر نصف پ ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)

وانیل کمی

پودر کاسترد 3 ق غ

کره 1 ق غ

 

پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کرم را در ظرف مورد سرو ریخته و بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود. سپس لایه دوم را روی کرم بریزید.

 

مواد لازم برای تهیه لایه دوم (بیسکوئیتی)

بیسکوئیت دایجستیو نصف بسته

عسل دو ق غ

دارچین کمی

 

بیسکوئیت را به تکه های ریز تقسیم کنید. سپس با عسل و دارچین مخلوط و روی لایه کرم کاسترد قرار دهید.

 

مواد لازم برای تهیه لایه سوم (کدو حلوایی)

کدو حلوایی پخته به میزان دلخواه

آب کمی

شکر به میزان دلخواه (بستگی به شیرینی کدو داره)

هل کمی

زنجبیل تازه رنده شده یک ق م

 

کدو حلوایی را با آب  بپزید تا نرم شود. سپس شکر و هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در آخر هم روی لایه بیسکوئیتی ریخته و پس از سرد شدن با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم.

 

 



تاريخ : یکشنبه ۱٥ آبان ۱۳٩٠ | ۱٠:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.