مواد لازم

آرد 250 گ

کره به  دمای محیط رسیده 170 گ

پودر قند نرم 80 گ

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل کمی

بکینگ پودر یک هشتم ق چ

پودرپسته 

شکلات اب شده

مارمالاد همه به دلخواه

 

کره و پودر قند رو با همزن برقی میزنیم تا کرم مانند شود. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم، دوباره کمی میزنیم. آرد و بکینگ پودر را به یکباره اضافه میکنیم. با دست کمی ورز میدیم تا مواد به خورد هم رود.

خمیر را  2 ساعت توی یخچال استراحت میدیم. بعد  روی میز که کمی ارد پاشیدیم با وردنه به قطر 3 یا 4 میل باز میکنیم. ( اگر خمیر کمی سر بود و نمیشد باهاش کار کرد 5 دقیقه در دمای محیط میگذاریم ) قالب زده و در سینی فر که کاغذ انداختیم با فاصله حدود1 تا 2 سانت کنار هم میچینیم . توی فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم.

این بیسکوئیت هارا میتوان با شکلات آب کرده تزیین کرد . یا نصف هر شیرینی رو توی شکلات اب کرده زد. میشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بین هر کدوم مارمالاد گذاشت. میشه با پودر پسته یا کرم رویال تزیین کرد .

 

 

 

منبع

 



تاريخ : جمعه ٢٠ آبان ۱۳٩٠ | ۱:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.