مواد لازم

اسفناج خرد شده 2پ

تخم مرغ 3عدد

روغن مایع 2

آرد 3 ق غ

شیر یک پ

مرغ پخته به میزان دلخواه

پنیر پیتزا

نمک کمی

 

اسفناج, تخم مرغ و روغن مایع را داخل بلندر ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس نمک و آرد و شیر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. کف تابه را با دستمال کاغذی کمی چرب کرده و مواد را دخل تابه با حرارت ملایم ریخته تا زمانی که یک طرف رولت سرخ شود. در این هنگام مرغ و پنیر را وسط تابه قرار داده و رولت را رول میکنیم. در آخر به مدت 3 دقیقه در ماکروویو قرار داده تا پنیر آب شود.

این پیش غذا هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢ آذر ۱۳٩٠ | ٧:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.