مناسب مهمانیها و مناسبت های خاص

مواد لازم

پودر ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه

آب جوش یک لیوان

آب سرد نصف لیوان

 

از این راحت تر دیده بودین؟؟؟؟

یک بسته از ژله دلخواهتون رو در آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد و اضافه کرده و داخل قالب مورد نظرتون ترجیحا مربع یا مستطیل بریزین و بزارین نیم بند بشه. تو این فاصله ژله دومتون رو هم به همین روش آماده کرده ولی در دمای محیط قرار بدین تا کاملا سرد بشه. وقتی ژله اول نیم بند شد ژله دوم رو به آرومی روی اون بریزین و مجددا داخل یخچال بزارین تا کاملا بسته بشه. ژله رو از قالب خارج کرده و با هر قالبی که دوست دارین قالب بزنین. فقط قبل از استفاده از قالب اونو خیس کنین تا ژله بهش نچسبه.

تنوع رنگ و طعم به سلیقه و پسند هر کسی مربوط میشه. ولی سعی کنین از طعم ها و رنگهای مشابه استفاده کنین تا بازتاب رنگ زله دلنشین و دل چسب باشه.

مثلا ژله اولی رو که میبینین از ژله هایی با طعم توت فرنگی و پرتقال درست شده و ژله دوم با طعم بلوبری و آلوورا ست.

 

نکته نوشت: در ضمن ارتفاع قالب و ظرف مورد نظر رو هم در نظر داشته باشین.

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ٢۱ آذر ۱۳٩٠ | ۸:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.