مواد لازم:

بادمجان یک کیلو

سیر  4 حبه رنده شده

تخم مرغ 3 عدد

گوجه فرنگی یک عدد خرد شده

نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

روغن دو قاشق



اول بادمجان کبابی کرده و پوست آن را میکنیم و خوب ساطوری میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و همراه با روغن با شعله ملایم میگذاریم خوب بپزد و هر از گاهی آن را هم میزنیم؛ ده دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز گوجه خرده شده و تخم مرغ را هم زده و به آن مواد اضافه می کنیم تا بپزد.

 

منبع



تاريخ : چهارشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٠ | ٧:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.