مواد لازم:

لبو   تقریبا بزرگ  

نان تست

پنیر خامه ایی

روغن زیتون (در صورت تمایل)

جعفری(برای تزئین)

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و میپزید. نان تست و لبو را قالب زده و کنار میگذارید. برای لایه اول لبو ها پس از اینکه لبو را قالب زدید رویش را با پنیر خامه ایی زده شده پر میکنید(داخل قالب) و به ارامی از قالب خارج میکنید.روی نان تست قرار میدهید و یک لایه دیگر لبو بر روی پنیر میگذارید. اطراف ظرف را اب لبوی غلیظ و روغن زیتون ریخته و با جعفری تزئین میکنید. قبل از سرو کردن بهتر است چند ساعتی در یخچال گذاشته شود .

این اردور بعنوان پیش غذا بسیار ساده ودر عین حال خوشمزه است.

 

 



تاريخ : چهارشنبه ٢۸ دی ۱۳٩٠ | ۱٢:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.