یک پذیرایی ترد و خوشمزه با مربای سیب


مواد لازم برای خمیر تارت:

خمیر تارت به خمیر فونسه یا بریزه هم نامیده میشه

آرد 500 گ

کره 300 گ

پودر شکر یک ق غ

شیر نصف پ

نمک کمی

 

آرد رو در ظرف گودی میریزیم و نمک و پودر شکر و شیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم. کره رو به قطعات کوچک برش زده و وسط خمیر ریخته و با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه. به مدت سه ساعت هم بهش استراحت میدیم . بعد از این مدت استراحت، میشه برای انواع تارت از این خمیر استفاده کرد.

 

مواد لازم برای تارت سیب:

خمیر فونسه

مربای سیب یا سیب پرک شده

دارچین به مقدار لازم

 

خمیر رو در ظرفهای کوچک یا بزرگ تارت پهن کرده و سیب ها رو روی آن میچینیم. اگه از مربای سیب استفاده میکنین میشه هم لایه ای نازک از مربا روی خمیر پهن کرد یا از مارمالاد سیب استغاده نمود. سپس یا استفاده از نمکدان، دارچین رو روی مربا یا سیب ها میپاشیم.

تزئین روی تارت بنا به سلیقه افراد میتونه متفاوت باشه. فقط اگه از سیب پرک شده استفاده میکنین 2 ق غ  شکر هم روی سیب ها بپاشین

خمیر رو داخل فر از قبل گرم شه قرار بدین تا زمانی که خمیر طلایی رنگ بشه. تارت ها شیرینی کمی دارن که میشه با کمی عسل هم روش رو براق کردهم شیرینی بیشتری بهش داد.

به این صورت که مقداری از عسل رو روی بخار کتری حرارت داده و با برس بعد از پخت روی تارت کشید



این هم برش خورده ش




تاريخ : پنجشنبه ۱٩ خرداد ۱۳٩٠ | ۱۱:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.