این هم صدمین پست من و الی در آشپزخونمون. امیدواریم که مفید بوده باشیم. ممنون که به ما سر میزنید و با نظراتتون ما را دلگرم میکنید.قلب

 مواد لازم برای کرم کاستارد

پودر کاستارد 2 ق س

شکر 55گرم

شیر یک پیمانه

وانیل 1 چهارم ق چ

کره 20گرم


پودر کاستارد+شکر+شیر سرد را روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت برداشته و وانیل و کره را اضافه می کنیم و هم میزنیم و می گذاریم تا خنک شود.

 

مواد لازم برای تهیه کیک پایه

 کره 200گرم

 شکر110

 تخم مرغ 2عدد

 آرد  185 تا 190گرم

 پودر کاستارد 40گرم

 bp  دو ق چ

 وانیل یک هشتم  ق چ 

 نمک مقداری

 سیب 300گرم

 دارچین 1ق س

 کره ذوب شده 2 ق س

 شکر اضافه مقداری برای روی کیک

 

کره و شکر را 3 دقیقه با همزن می زنیم و تخم مرغها رایکی یکی اضافه  می کنیم. آرد+پودر کاستارد+وانیل+کمی نمک وbpرا الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده و با همزن می زنیم. درقالب 25 کاغذ روغنی انداخته و نیمی از مواد کیک را توی قالب می ریزیم و کرم کاستارد خنک شده رو روی آن پخش می کنیم و بقیه مواد را می ریزیم. سیبها را پوست کنده و برش می زنیم و به دارچین اغشته می کنیم و روی کیک می چینیم.

کیک را در فر 180 درجه به مدت 1 ساعت می پزیم . بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم کره ذوب شده را با برس روی کیک می کشیم و شکر اضافه را روی آن می پاشیم.مایه ی این کیک سفت تر از کیک های دیگه است.

 

 منبع:هنر آشپزی شماره 86

 



تاريخ : جمعه ۱٤ بهمن ۱۳٩٠ | ٤:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.