مواد لازم

روغن قنادی 240 گ

پودر شکر 180گ

زرده تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 320 گ

آرد برنج 240 گ

گلاب 100 میلی لیتر

پودر کاکائو 4 ق مربا خوری

زعفران آب کرده 3 ق مربا خوری


روغن و پودر شکر و زرده های تخم مرغ را با هم زن به مدت دو دقیقه هم بزنید. آرد سفید و آرد برنج را افزوده و در آخر گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دوم زعفران را افزوده و مخلوط کنید. از هر خمیر گلوله های کوچک جدا کرده و پس از گرد کردن در کنار هم قرار دهید . وسط شیرینی را با برس سفیده تخم مرغ زده و با پودر پسته تزئین کنید.

مدت پخت 15 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد

 



تاريخ : یکشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩٠ | ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.