مواد لازم:

پودر شکر 300گ

روغن قنادی 280گ

آرد نخودچی 400گ

آرد سفید 200گ

زنجبیل 2 ق مربا خوری

خلال پسته جهت تزئین


پودر شکر و روغن را یک دقیقه با همزن زده سپس با مخلوط آرد سفید و آرد نخودچی و زنجبیل مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را دو بار چرخ کرده و به مدت 2 ساعت در پلاستیک در هوای محیط استراحت دهید. برای سهولت یک بار دیگر قبل از قالب زدن چرخ کرده و سپس قالب بزنید و با خلال پسته تزئین کنید. مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد

 



تاريخ : دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠ | ٦:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.