مواد لازم

کره 170گ

پودر شکر 60گ

وانیل 1/8 ق مربا خوری

زرده تخم مرغ 1عدد

پودر بادام 50گ

آرد 250 گ

پودر شکر برای تزئین

مارمالاد دلخواه یا بریلو


کره و پودر شکر با به مدت یک دقیقه هم زده سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجددا یا دقیقه دیگر با هم زن بزنید. پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق چوبی در مرکز شیرینی فرو رفتگی ایجاد کرده سپس در سینی فر بچینید.

مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد

پس از سرد شدن پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و با مارمالاد یا بریلو تزئین کنید.

 



تاريخ : دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠ | ٦:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.