مواد لازم

برگ مو تازه  نیم کیلو

گوشت چرخ شده   400 گ

برنج 1 پ

لپه 1 پ

پیاز متوسط  3 عدد

سبزیجات معطر ( ترخون – مرزه – نعناع – شوید - پیازچه ) 250 گ

روغن مایع به مقدار لازم

نمک ، فلفل سیاه  و ادویه  به مقدار لازم

 


ابتدا برگ مو را با در آب جوش ریخته و پس از یک دقیقه آبکش کنید و با آب سرد شسته و کنار میگذاریم.

برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس میکنیم. سپس برنج را نیم پز کرده و آبکش میکنیم. پیاز را رنده کرده و با دو قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت میدهیم.سپس گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم.در آخرخامه ، سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه نموده و تمام مواد را کاملا مخلوط میکنیم.

ابتدا چند عدد از برگها را در ته قابلمه چیده تا کف قابلمه را پوشش دهد ( توجه : در این مرحله نیازی به اضافه کردن روغن نیست )

سپس مواد را داخل برگ مو گذاشته و میپیچیم و به شکل مرتب و فشرده کنار هم داخل قابلمه میچینیم.

حدود یک لیوان آب جوش و بکمی روغن و نمک را مخلوط کرده و روی دلمه بریزید. به مدت یک ساعت زمان دهید تا دلمه ها کاملاً مغز پخت شود.

 پیشنهاد: برای اینکه دلمه هاتون موقع سرو  حالت ترد و شکننده  داشته باشه، بعد از  چیدن در ظرف مورد نظر به مدت یک دقیقه در ماکروویو قرار بدین.

 



تاريخ : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳٩۱ | ٩:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.