مواد لازم:

آرد                    3 لیوان

زرده تخم مرغ         5عدد

سفیده تخم مرغ         3 عدد

شکر                   1و 2/1لیوان

شیر                   1لیوان

روغن مایع            3/1 لیوان

ب.پ                 2ق م

وانیل                  3/1 ق چ

 


مواد لازم برای ایسینگ:

شکر                        نصف لیوان

سفیده تخم مرغ              2 عدد

مارمالاد                    1لیوان(مارمالاد هر نوع میوه ایی که دوست دارید مثلا:توت فرنگی,هلو,زرد الو)

گردوی خردشده           2/1 لیوان

وانیل                     3/1 ق چ

 

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده. 3  عدد سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا خوب پف کند 1 لیوان از شکر را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بقدری که سفیده از ظرف نریزد. زرده را با نصف لیوان شکر هم زده تا حدی که کرمی و غلیظ شود.سپس زرده را به سفیده اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و بعد روغن, شیر و در اخر مخلوط ارد و ب.پ را کم کم اضافه کرده و با همزن هم میزنیم.مایع کیک اماده شده را در قالب چرب شده  30*25 میریزیم و سپس مارمالاد را روی خمیر پخش میکنیم.

سفیده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال میزنیم تا کمی سفید شده و کف کند. روی مارمالاد ریخته ودر اخر گردو ها را روی سفیده میپاشیم. در فر با درجه 180cکه از قبل گرم شده بمدت 30min که ی ربع اول با دمای 180 و مابقی با 150 مپزیم. بعد از این مدت با خلال دندان چک میکنیم.

این کیک در ابعاد 25*30 , 24 تیکه میشود.بافت کیک بسیار لطیف ونرم  هست و روی کیک حالت کرانچی دارد.

 



تاريخ : دوشنبه ۸ خرداد ۱۳٩۱ | ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.