مواد لازم

کره 100گ

آرد نشاسته ذرت 1 پ

شیر 4 پ

وانیل

شکر سه چهارم  پ

خامه یک چهارم پ

اسانس موز چند قطره

ژله پرتقال یک بسته

شکلات سفید

پرتقال



کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. شیر را به تدریج اضافه کرده هم بزنید تا یک دست شود .
اسانس موز و خامه  را افزوده و مجددا کمی روی حرارت قرار داده و  مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود( به شکل پودینگ در آید) .وانیل را اضافه کرده وبا هم زن برقی به مدت 10 دقیقه بزنید(یا در مخلوط کن بریزید)

پودینگ را درون قالب ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.ژله پرتقال را از قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. هنگاهی که پودینگ سرد شد ، ژله را روی پودینگ قرار داده و با برشی از پرتقال و شکلات سفید تزئین کنید.





تاريخ : سه‌شنبه ۳٠ خرداد ۱۳٩۱ | ٩:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.