مواد  لازم

کیک اسفنجی

بیسکوئیت فینگر لیدی

کرم کاسترد

گیلاس

ژله آلوئه ورا

پودر نسکافه

شکر قهوه ای


  

یک لایه کیک شیفون رو تو خود ظرف اصلی گذاشته و کمربند قالب بزرگتر را روی ظرف اصلی قرار دهید. انتهای لیدی فینگر هارو با چاقوی اره ای بریده و اطراف کیک که خالی ست بچینید. کرم کاسترد را با 5/1 لیتر شیر 5 ق غ پودر کاستارد و شکر اماده کرده بعد از سرد شدن  نیمی از کرم را روی کیک ریخته و اضافه های لیدی فینگر را با پودر نسکافه و شکر قهوه ایی قاطی نموده و و روی کرم بچینید سپس بقیه کرم کاسترد را روی شارلوت بریزید و در یخچال قرار دهید.
هنگامی که شارلوت کاملا سرد شد و خودش را گرفت گیلاس ها را چیده و ژله الوئه وراا را اسپری کنید و مجددا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو نمایید.
 



تاريخ : پنجشنبه ٢٢ تیر ۱۳٩۱ | ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.