مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 2 ق غ

شیر 2 ق غ

پودر شکر 90 گ

بکینگ پودر یک ق چ

نمک کمی

وانیل کمی

آرد به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ کردن

 

تخم مرغ ، پودر قند ، وانیل و نمک را با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس شیر رو روغن مایع را اضافه کرده و در انتها آرد  (در حدی که خمیر به دست نحسبد و لطیف باشد) و بکینگ پودر.

از خمیر به دست آمده به اندازه یک گیلاس درشت گلوله درست کرده (مثل عکس بالا) و یا با استفاده از قالب های مختلف قالب زده (عکس پایین) و در روغن سرخ کنید تا حدی که طلایی شود.سپس تزئین کرده و نوش جان کنید. 

  



تاريخ : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳٩۱ | ٩:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.