مواد لازم

آب انبه 3 لیوان

ژلاتین 3 ق غ

شکر 6 ق غ

پودر کاسترد 2 ق غ

شیر یک و نیم لیوان

شکر سه چهارم تا نصف پ

خامه شیرین (قنادی) نصف پ

 

6 ق غ شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که به روش بن ماری آب کرده اید را اضافه نمایید. پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود.

مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود.

  



تاريخ : شنبه ٦ آبان ۱۳٩۱ | ٥:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.