این ژله با شیر و پودر ژله بلوبری و رنگ آبی ویلتون درست شده.


مواد لازم:

شیر 2 لیوان

شکر نصف پ

پودر ژلاتین یک و نیم ق غ

ژله بلو بری نصف بسته

آب جوش یک پ

وانیل کمی

آب سرد یک پنجم پ

رنگ مجاز خوراکی


ژله بلو بری رو با آب جوش کاملا مخلوط کرده و داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال بزارین تا بسته بشه. (ارتفاع ژله حدودا یک سانت باشه). پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و با قرار دادخ روی بخار آب، بزارین کاملا حل بشه. سپس با شیر داغ و شکر مخلوط کرده و در آخر هم وانیل رو اضافه گنین و بزارین کنار تا کاملا سرد بشه و حرارتش رو از دست بده.

ژله بلوبری رو از ظرف خارج کنین و قالب بزنین. من از قالب شیرینی به شکل گل استفاده کردم. ژله های قالب خورده رو ته ظرف بزرگتری که هم میتونه شکل دار باشه (قالب بزرگتر من باز هم شکل گل بود) هم میشه ظرف معمولی باشه، مرتب بچینین. چند قاشق از ژله شیر رو اطراف ژله های چیده شده بریزن و برای 5 دقیقه بزارین داخل فریزر که نیمه بسته بشه. (برای جلوگیری از حرکت کردن ژله قالب خورده). دوباره از ژله شیر چند قاشق بریزین تا لایه نازکی کف ظرف رو در بر بگیره. مجددا بزارین توی فریزر تا نیمه بسته بشه. (اگه زمان بیشتر بشه، ژله یخ میزنه). به بقیه ژله شیر کمی رنگ خوراکی اضافه کنین. دوباره لایه نازکی از ژله شیر رنگی روی لایه بسته شده بریزین و مجددا در فریزر قرار بدین. باز هم کمی رنگ به ژله شیر اضافه کنین، به میزانی که کمی رنگ ژله شیر پر رنگ تر بشه. این مرحله رو تا به ترتیب ادامه بدین تا ژله به ارتفاع دلخواهتون برسه.(لایه لایه رنگ ژله شیر پر رنگ تر میشه. در آخر هم چند ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا کاملا ژله بسته بشه و بعد از ظرف خارج کرده و داخل دیس مناسب بچینین یا برش زده و سپس در ظرف مورد نظر قرار بدین.






تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ۱٠:٥۳ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.