مواد لازم

میگو پاک کرده

پیاز یک عدد متوسط

سیر دو حبه

گوجه فرنگی پوره شده 4 عدد

گشنیز خرد شده نصف پ

تمبر هندی حل شده در آب نصف پ

نمک و فلفل و زردچوبه

 

پیاز و سیر رو تف داده تا کاملا طلایی شود. سپس فلفل و نمک و زردچوبه افزوده و حرارت دهید. گشنیز خرد شده را نیز اضافه و کمی سرخ کنید تا از حالت خامی خارج شود. تمبر هندی و میگو ها  را نیز بیافزایید و با حرارت متوسط سرخ کنید. (بهتره برای جلوگیری از له شدن میگوها مرتب تابه رو حرکت بدهید)

در آخر با خلال سیب زمینی ترئین و سرو نمایی.

 

 



تاريخ : جمعه ۱٠ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.