مواد لازم

زرده ی تخم مرغ 2 عدد

سفیده ی تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گ

آرد 250 گ

 پودر قند 100 گ

هل 1 ق چ

گردوی نگینی شده 250 گ

 

کره و پودر قند را با هم بزن بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود. . سپس زرده ها و هل را اضافه کنید. در ادامه  آرد را هم کم کم در حال هم زدن اضافه کنید  تا خمیر یکنواختی به دست آید.

 از خمیر  به اندازه ی یه گردو برداشته و اول در سفیده ی تخم مرغ  غوطه ور کرده و بعد در گردو های خرد شده بغلطانید.

شیرینی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 30-20 دقیقه در دمای 175 درجه ی سانتی گراد بپزید.

  



تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.