مواد لازم

تخم مرغ خنک 6 عدد

وانیل کمی

شکر یک و یک چهارم پ

شیر سه چهارم پ

روغن مایع سه چهارم پ

آرد دو پ

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک کمی

 

 آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار با هم الک کنید. زرده و سفیده جدا کرده و سفیده را با هم زن زده تا پفکی شده سپس نصف شکر را کم کم با آن مخلوط کرده و مجددا بزنید تا کملا سفت شود بعد در یخچال قرار دهید.

زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر را هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده ها و شیر  کم کم مخلوط آرد را با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع را سریع به خورد خمیر بدهید.  همزن را خاموش کرده و سفیده را با لیسک با مواد مخلوط نمایید. کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید. مایه را در قالب ریخته و  چند ضربه آهسته وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شوند .قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .

 

نکات

  • مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود
  • کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش کیک با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید
  • وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
  • قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است.
  • بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید
  •  ارتفاع این کیک ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است  کیک های شیفون را هر چه قدر هم ماهر باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است.

 

برای تهیه کیک انار من لای این کیک از دانه های انار به جای موز استفاده و با آب انار کمی شیرین شده کیک رو مرطوب کردم.  روی کیک هم با استفاده ار رنگ صورتی خطوط رو کشیدم و با دانه های انار هم که تزئین شده.

 



تاريخ : پنجشنبه ۳٠ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.