مواد لازم

کیک اسفنجی 6 تخم مرغی

سفیده تخم مرغ 2 عدد

خامه قنادی یک پ

شیر یک لیوان

آرد نشاسته ذرت 1.5 تا 2 ق س

کاکائو 2ق س

پودر ژلاتین 2 ق س

وانیل کمی

آب سرد 4/3 پیمانه

خامه فرم گرفته - میوه انبه -

 

داخل کیک اسفنجی رو با کمک چاقو به صورتی خالی کنید که از لبه ها و ته کیک یک سانت فاصله باشد. لایه ی نازکی از روی کیک را نگه دارید.

ابتدا شیر و وانیل و نشاسته را با هم مخلوط  و حرارت داده تا غلیظ شود سپس کنار گذاشته تا حرارت خود را از دست بدهد. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی کتری قرار داده تا حل شود.

سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا کاملا سفید شده و از ظرف نریزد. خامه را هم جداگانه هم زده تا کاملا فرم گرفته سپس با مخلوط کرم وانیلی و کاکائو و سفیده تخم مرغ و ژلاتین مخلوط و با دور کند همزن زده تا یک دست شود.

مخلوط ژلاتینی را داخل کیک ریخته سپس لایه نازکی از کیک را روی آن قرار دهید. شارلوت را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود. سپس با خامه فرم گرفته انواع میوه و شکلات رویآن را تزئین نمایی.

مدت نگهداری: 24 ساعت در یخچال

 

 



تاريخ : جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢ | ٥:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.