مواد لازم

زرده تخم مرغ 6 عدد

شیر 2 و یم دوم پ

شکر سه چهارم پ

ژلاتین 3 ق غ

آب سرد نصف پ

وانیل کمی

خامه فرم گرفته 2 پ

کاکائو 1 ق غ

نسکافه 1 ق غ

 

شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده سپس بر روی بخار آب قرار داده تا حل شود. زمانی که شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه و کاملا مخلوط نمایید. زرده ها را با وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد به آرامی به شیر افزوده و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (از همزن استفاده نشود.). در آخر خامه را کم کم اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با کاکائو الک شده و قسمت دیگر را با نسکافه مه در کمی آب جوش حل شده مخلوط نمایید. ابتدا باواریای کاکائویی را در قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا بسته شود. در مرحله بعد باواریای نسکافه ایرا به آرامی روی قسمت کاکائویی ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید. در مرحله آخر باواریای وانیلی را روی دسر بریزید.

دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و قابل سرو شود. قبل از سرو می توانید دسر را یا خامه فرم گرفته ساده و کاکائویی و انواع ترافل تزئین نمایید.

 



تاريخ : جمعه ٢٢ شهریور ۱۳٩٢ | ٩:۳۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.