مواد لازم

آرد: 4 پ

شکر : 2 پ

آب : ا پ ( به نسبت این سه ماده حتما دقت کنید ، شکر نصف آرد و آب نصف شکر )

گلاب: یک چهارم پ

زعفران مقداری

روغن جامد: یک لیوان

کره : 50 گرم


آب و شکر رو بزارید بجوشه و قوام بیاد . نشونه قوام اومدن اینه که حباب های ریزی سطح شیره نمایان بشه.  بعد زعفران رو بهش اضافه کنید و ازروی گاز بردارید و گلاب رو بهش افزوده  و بزارید کنار تا کاملا خنک بشه ، تو این فاصله آرد رو  تو ماهیتابه  تفت بدید وقتی بوی خامی آرد گرفته شد،  ( تقریبا بعد از 5 تا 10 دقیقه )  روغن وکره رو اضافه کرده و تفت بدید.

حالا آرد سرخ کرده رو از روی  گاز که برداشته بلافاصله شیره رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیره به خورد آرد بره وقتی حلوا از ته ظرف جدا شد دیگه هم زدن کافیه.

نکات:

زمان مناسب برای سرخ کردن آرد زمانی هست که وقتی یه تکه کوچک از آرد رو تو آب سرد میریزید، خیلی فوری ته نشین بشه

توجه داشته باشید که اولا آرد رو حتما الک کنید مرتبا هم بزنید تا ته ظرف نسوزه.


برای تزئین هم میتونین از خلال پسته و بادام و دارچین و... استفاده کنین

 


 

 



تاريخ : دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.