مواد لازم

شکر  یک پ

روغن مایع   یک دوم پ

کره  یک دوم پ

تخم مرغ 3 عدد

ماست    یک پ

آرد    2پ

بیکینگ پودر   1 ق غ

سیب   3 عدد

پودر دارچین   1 ق م

مغز پسته


شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید .آرد و bp را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید .

اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید .

مواد را در قالب 30×20 ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک مانند شکل بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر با 170 درجه قرار دهید.

 


اینم برش خورده


 با تشکر از دوست خوبم شهرزاد که این کیک رو به من یاد داد



تاريخ : چهارشنبه ۱ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.