یک کیک خوش طعم که با خوردنش شیرینی شکلات و تلخی قهوه رو احساس میکنید

 

مواد لازم :

پودر کاکائو 2 ق غ

قهوه فوری1 ق غ

آب جوش90 میلی لیتر

شکر یک پ

زرده تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع یک چهارم پ

وانیل یک هشتم ق چ

نمک یک هشتم ق چ

سفیده تخم مرغ 4 عدد

بیکینگ پودریک ق م

آرد یک پ

 

پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تاخنک شود.8/1 پیمانه از شکر را کنار بگذارید .درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3تا4دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید.

در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود.سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد.کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.قالب میان تهی 23سانت را چرب نمایید ومواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت175 درجه به مدت40-45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد.

کیک را از فرخارج کنید و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.

 

مواد لازم برای روی کیک

 خامه صبحانه یک دوم پ

 شکلات تلخ 100 گ

 

خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد. شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و سریع بهم بزنید تا یک دست شود. سپس روی کیک سرد شده ریخته و یخچال قرار دهید تا خنک شود.



برش خورده


 



تاريخ : جمعه ۳ تیر ۱۳٩٠ | ۸:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.