یک شیرینی ملایم و ترد

 

 مواد لازم برای خمیر تارت:

خمیر تارت به خمیر فونسه یا بریزه هم نامیده میشه

آرد 500 گ

کره 300 گ

پودر شکر یک ق غ

شیر نصف پ

نمک کمی

 

آرد رو در ظرف گودی میریزیم و نمک و پودر شکر و شیر رو اضافه کرده و بهم میزنیم. کره رو به قطعات کوچک برش زده و وسط خمیر ریخته و با نوک انگشت خمیر رو با کره مخلوط میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه. به مدت سه ساعت هم بهش استراحت میدیم . بعد از این مدت استراحت، میشه برای انواع تارت از این خمیر استفاده کرد. خمیر رو داخل قالب کیک یزدی پهن و با چنگال کف آن را سوراخ کرده و در فر قرار میدهیم تا خمیر پخته و رنگ آن طلایی شود. 180 با مدت زمان 20 تا 30 دقیقه.

 

مواد لازم برای کرم کاسترد:

 شیر 2پ

شکر نصف پ

پودر کاسترد 4 ق غ

کره 3 ق غ

تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی تارت های آماده و پخته شده ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.




تاريخ : یکشنبه ٥ تیر ۱۳٩٠ | ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.