یک اردور ساده و راحت برای مهمانی های شما (پیش غذایی ترکی)

 

 مواد لازم:

خمیر فیلو یا یوفکا

سویا یا گوشت چرخ کرده

پیاز

فلفل دلمه ای

قارچ

پنیر پیتزا

نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی

سوسیس و کالباس

کره آب کرده

 

برای این دستور غذایی، مقدار مواد رو نمینویسم. چون سلیقه ای و به تعداد بورک هایی که میخواین درست کنین بستگی داره. مواد لازم رو هم میتونین به سلیقه خودتون کم یا زیاد و حذف کنین.

اول پیاز رو تف میدهید سپس گوشت چرخ کرده یا سویا رو اضافه میکنیم و مجددا با پیاز حرارت میدهید. در مرحله بعد فلفل دلمه ای، قارچ، (سوسیس، کالباس به دلخواه)، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.

ورقه های خمیر فیلو رو به شکل مربع 4*4 برش زده و روی هر ورق رو با قلم مو یا برس کره آب شده مالیده (برای تردی) و لایه بعدی رو روی اون قرار میدهید.برای قشنگی همان جور که در عکس پیداست لایه ها رو به صورتی روی هم قرار دهید که گوشه های مربع در وسط مربع قبلی قرار بگیرد. این مراحل رو تا دو یا سه لایه ادامه دهید. سپس خمیرهای آماده شده رو داخل قالب های کوچک گذاشته (من از قالب کیک یزدی استفاده کردم) و مواد مخلوط شده رو در وسط قالب قرار داده و با پنیر پیتزا روی آن را پوشانده و آویشن بپاشید. سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه قرار دهید.

 




تاريخ : شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.