مواد لازم

شیر نیم لیتر

شکر 50 گ

نشاسته ذرت 50 گ

تخم مرغ یک عدد

موز رنده شده 2 عدد

زعفرن دم کرده

وانیل  و نمک کمی

 

نشاسته داخل شیر حل کرده و روی حرارت میزاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل و اموز رنده شده، یک ق چ زعفران و نمک را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شود. بعد به شیر و نشاسته اضافه میکنیم. و مرتب هم میزنیم تا یک دست بشه. به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته ومجددا با همزن زده تا یک دست شود.

ظرفی که در این تصویر برای قالب شدن پودینگ استفاده شده، لیوان یک بار مصرف بوده.

پودینگ را نصف کرده وبعد از اینکه نصف پودینگ در لیوان ها ریخته شد، به مابقی یک ق چ دیگر زعفران اضافه کنید تا پودینگ پر رنگ تر شود.

برای تزئین هم از پودر پسته و پاستیل توت فرنگی استفاده شده است.

 

 




تاريخ : دوشنبه ٢٠ تیر ۱۳٩٠ | ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ما دو نفر | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.